BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Zico Önderi yedeğe çekti

Randers maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de beklenen oldu!

Abone ol

UEFA Kupası 1. Turunda Danimarka'nın Randers takımıyla deplasmanda yapacağı rövanş maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, teknik direktör Zico, savunmada as takımda Lugano'yu oynatırken, Önder yedek takımda yer aldı.

Teknik direktör Zico yönetiminde, Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren akşam antrenmanında, futbolcular önce kondisyon çalıştı. Bu bölümde, ısınma hareketlerinden sonra üst sahaya geçen oyunculara, Zico ilk kez patlayıcı kuvvet çalışması yaptırdı. Bu çalışmada futbolcular, bir ucu bellerine bağlı olan sabitleştirilmiş lastiklerle güç çalıştı.

Sarı-lacivertli futbolcular, daha sonra tam sahada çift kale maç yaptı. As takımın, Aurelio ve Kezman'ın golleriyle 2-1 kazandığı maçta yedek takımın golünü Mehmet Yozgatlı attı. Maçta teknik direktör Zico, savunmada as takımda Lugano'yu oynatırken, Önder yedek takımda yer aldı. Konyaspor maçında kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen ve bugünkü antrenmana 5 dakika geç katılan Lugano'nun, Randers maçında yeniden ilk 11'deki yerini alması bekleniyor.

Antrenmanın son bölümünde ise futbolcular gol organizasyonları üzerinde çalıştı.