BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Zanlının babası şokta

İzmir'de bir kilisedeki rahibi bıçakla yaralayan zanlı R.B'nin babası şokta

Abone ol

İzmir'de bir kilisedeki rahibi bıçakla yaralayan zanlı R.B'nin, ailesine ''yeni bir iş buldum'' diyerek 10 gün önce evden ayrıldığı öğrenildi.

Rahip Adriano Francini'yi yaralayan 19 yaşındaki zanlı R.B'nin, 3 kardeşin en büyüğü olduğu ve 9 yaşındayken annesi H.B'yi kaybettiği bildirildi.

Herhangi bir sabıkası bulunmadığı belirtilen zanlının, liseyi bitirdikten sonra girdiği ÖSS'de başarılı olamayınca, Balıkesir kent merkezinde inşaat işçiliği yaptığı, yakınlarının evleri ile otellerde konakladığı, zaman zaman Dursunbey ilçesine bağlı Boyalıca Köyü'ndeki ailesinin yanına gidip geldiği kaydedildi.

Zanlının, kısa bir süre önce köydeki ailesinin yanına uğradığı ve 10 gün önce babası H.B'ye (64) iş bulduğunu söyleyerek, evden ayrıldığı öğrenildi. Zanlının babası H.B, AA muhabirine, ''Ne yapalım. Çok üzgünüz. Konuşabilecek durumda değilim'' dedi.

Zanlının eniştesi İ.A. ise ''R. kendi halinde bir çocuktu. Böyle bir şey yapabileceği aklımızın ucundan geçmezdi. Köye uzun süredir gelmemişti. Geçenlerde gelip, birkaç gün kaldı. Ayrılırken nereye gittiğine dair kimseye haber vermediğini öğrendim. Onun Balıkesir'de iken arkadaşlarının yanında ve yurtlarda kaldığını biliyorum. Gariban, kendi halinde bir çocuk. Böyle bir şey yapabileceğine hala inanamıyorum'' diye konuştu.