BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.441,04
HABER /  MAGAZİN

Youtuber Ali Muhsin Atam kimdir neden gözaltına alındı ?

Youtuber Ali Muhsin Atam bugün İstanbul merkezli 5 ilde yapılan operasyonla gözaltına alındı. Peki kimdir bu Ali Muhsin Atam aslen nerelidir neden gözaltına alındı?

Abone ol

İstanbul merkezli 5 ilde internet üzerinden uyuşturucu madde kullanamayı özendirici yayınlar yapan sosyal medya fenomenlerine operasyon yapıldı. 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimlerden biri de Youtube'da yaptığı sosyal deney videolarıyla tanınan Ali Muhsin atam oldu.

ALİ MUHSİN ATAM KİMDİR ?
İstanbul Aydın Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü öğrencisi olan Ali Muhsin Atam aslen Iğdırlı'dır. Youtube'da 938 bin takipçisi olan genç yetenek özellikle Sosyal Deney içerikli videoları ile gündeme gelmiştir.ANA HABER BÜLTENLERİNDE YER ALDI: Ünlü fenomenin hayranları, ana haber bültenlerinde sosyal deneye videolarıyla dahil olan Ali Muhsin Atam'ın videoları yanlış lanse edilerek yayınlandığını ileri sürüyor.Parktan çocuk kaçırma, flakka satma gibi sosyal deney ile farkındalık yaratmayı amaçlayan Atam'ın büyük bir takipçi kitlesi bulunuyor.

Sosyal medya fenomenlerine uyuşturucu operasyonu