BIST 10.101
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.411,42

Süleyman Soylu: Biz bu ülkeyi hainlere teslim etmedik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Hükümet ile meclis arasındaki çatışmalardan istifade eden uluslararası faiz çeteleri var ya onlar da artık Türkiye'yi sömüremeyecekler. Bilesiniz ki evet bu bürokrasinin ortadan kalkmasıyla birlikte Türkiye'nin işleri hızlanacak ve benim ülkem yatırım cenneti olacak." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Sn Bakan, Türk milleti Şehitler ölmez vatan bölünmez söyleminden tiksinen, ezanlardan rahatsız olup imamları kesmek isteyenlere oy vermeyecek.

eren

Sn.Soylu.Gezi olayları' çözüm sürecine desteği artırdı diyen sen değil miydin 2013 te ?

Misafir

suriye sınırını boydannnn boya israilli şirkete vermeye kalktığınızı hayatım boyunca unutmayacağım..en büyük terörist israil ve bunu sizde demektesinizz ve israile suriye sınırımızı veriyorsunuz verecektiniz ..bu unutlmaz bir hainliktir...nokta...

Misafir

Sizin önce liderini her türlü ağır sözlerle eleştirerek konuştuğunuz,sonra da katılınca eski söylediklerinizi unuttuğunuz şimdiki partiniz var ya...İşte ülkeyi fetöye onlar teslim etmişti! Nasıl mı? Fetöcülerle yıllar boyu el-ele,göz-göze,diz-dize oldular,her istediklerini verdiler,ona hasret duygularını söylediler...Ona "bu bir haindir" diyenleri mecliste linç etmeye kalkıştılar...Yaptığı hainlikleri engellemediler ve benim güzel ülkemi Amerikan planlı darbenin eşiğine getirdiler...Şimdi de zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar ve ak kaşık gibi tertemiz olduklarını iddia ediyorlar!

Burdayiz.

Dışarı bitirince şu içerideki terör avukatlarınada bir el atın.

cozurtu

Gazze'nin Kudüs'ün seçimleri artık burda mı yapılıyor? by by happyness:)

haberler

ülkenin yarısından fazlasını vatan haini ilan edenler..bu ülkeyi yönetemez...

  • 1