BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,63
ALTIN 2.391,81

O bayrak oraya boşuna dikilmedi

YPG'li bir terörist iki gün önce BBC'ye verdiği mülakatta Türkiye'ye şu sözlerle meydan okuyordu:

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
Misafir

sana ohal in ne zararı var? masum vatandaşı etkileyen bir durum yok sen masumsan endişelenmene gerek yok

antalyalı

Allah'ına kurban!! bu yazı gönlümüzden geçenler gerçekten..

Misafir

rahatsız mı oldun ? ohalden ancak terör seviciler rahatsız olur...

Misafir

OHAL’in gerekçesi : İç darbe ve iç savaşlarla yüz yüzeyiz demektir (Üçüncü bir sebep de doğal afetler sayılabilir ki, bunun siyasi OHAL ile bir ilgisi yoktur, belki AFET durumu ilan edilebilir). O halde, her halde OHAL bir savaş durumudur, bizde darbelerle bağlantılı ilan edildiğine göre “iç savaş” durumu veya tehdidi anlamına gelmektedir. İç savaşta değilsek şu OHAL’i bir an önce kaldırınız..

Misafir

Ben zaten sizi hayranlikla takip ediyorum ve bu zamana kadar yazmis olduklarinizi destekliyorum. Allah yar ve yardimciniz olsun.

TANRI TÜRKE YAR OLSUN

katil abd askerleri ıraka girdiğinde binlerce kadına tecevüz ettiler çoğunu öldürdüler.biz bu günleri unutmadık.HANGİ TÜRK ASKERİ GİRDİĞİ YERDEKİ İNSANA ZARAR VERDİ...ABD KORKAKTIR AVRUPA KORKAKTIR KALLEŞTİR ANCAK BÖYLE KAHPELER GİBİ ARKADAN VURUR.FARKETMEZ ALAYINIZ GELSİN.BU İŞ CESARET İŞİ.SİZİN LŞLERİNİZ CEHENNEME BİZİM ÖLÜLERİMİZ CENNETE...

atakan

a dan z ye harika bir yazı kaleme almışsınız tebrik ederim. hiç sıkılmadan zevkle okudum.

Misafir

Vergide Adalet İçin Yolsuzluk, Hırsızlık, rüşvet, yağma da Gelir Vergisine tabi tutulmalı................ Siyasilere de uygulanmalı...........

Misafir

Hani terörle mücadele kapsamında yapılıyordu bu harekat !Bu mümkün mü?... Rize'li Kahraman buyurmuşlar: “Cihat olmadıkça ilerleme olmaz................. ★★★ Cihat ve Afrin Harekatı aynı cümlede?..Gel de şimdi yurtdışında anlat durumu.

Misafir

@ahmed...Fatih Portakal hergun operasyonu destekledigi soyluyor ve izah ediyor niye boyle yaziyorsun simdi?

ahmed

türkiyem teröristlere orayı dar ediyor burdaki foxlu portakallar ağlıyor

Erol Baron

Suriye,de TSK'nın karşısında sadece Hristiyan oyuncağı PKK/YPG olsaydı, bu savaş sadece 24 saat sürerdi.

Turgay

Evet Türk Ordu'su Atatürkçüdür zira bizim Ordu'muz anti emperyalisttir ve anti emperyalistliği Ata'sından öğrenmiştir Dürrizade'lerden,Mustafa Sabri'lerden değil.

Turgay

Yazınızın ilk bölümüne bütün samimiyetimle katılıyorum. Ama nihai çözümün Suriye'nin meşru hükümeti ile yapılacağına da inanıyorum bu hükümetin başı şimdilik Esat ise tabi ki onunla yapılacak. Zaten el altından görüşmelerin olduğunu uzmanlar söylüyor.Siz de ki bu Esat düşmanlığının mezhebi bir taasuptan geldiğini zannediyorum ama reel politikada buna yer yok. Zaten bu mezhepçi politikanın bizi ne hale soktuğu orta iken.

Misafir

vatan hainleri coook uzgun.

mniksek

TSK, FIRAT KALKANI HAREKATINI'DA ÖSO İLE YAPTI ÇOKTA BAŞARILI OLDU, OZAMAN KILICDAROĞLU VE CHP Sİ NEDEN RAHATSIZLIK DUYMADI? IŞID'E KARŞI MÜCADELE VERİLİYORDU, ŞİMDİ AYNI TSK AYNI ÖSO AFRİN ZEYTİN DALI OPERASYONUNU GERÇEKLEŞTİRİYOR, ŞİMDİ NEDEN RAHATSIZLAR? ŞİMDİ PKK/PYD İLE MÜCADELESİNDEN RAHATSIZLAR, KILIÇDAROĞLU ÖSO NUN OMUZUNDAN TSK YA ATEŞ EDİYOR, RESMEN TSK DAN RAHATSILIĞINI DİLE GETİREMİYOR FAKAT İÇİNİ KEMİRİYOR, KILIÇDAROĞLU ABD/PKK/PYD ORTAK OPERASYONUNDAN RAHATSIZ OLMAMIŞTI, ÇATLASANIZDA PATLASANIZDA HAVLASANIZDA BU SAATTEEN SONRA ÖZIŞIK'IN DEDİĞİ GİBİ HOŞT DEYİP GEÇERİZ, KERVAN YOLUNA DEVAM EDER...

Misafir

birgün bu chp ülekem adına güzel bir işyapsın o zaman konuş kurulduğundan bu güne kadar Bu ülkeye ne faydası oldu sorarım ben size be ahmak adam

Misafir

Barzaniye salih müslime kırmızı halı seren uzaylılardı fetöye ne istediyseniz verdik diyenlerde uzaylılardı. ypg ye pyd ye silah verende uzaylılardı pkk ile masaya oturan çadır mahkemeleri kuran pkk lıları kobaniye törenlerle karşılayanlarda uzaylılardı ah ulan kılıçdaroğlu sen bittin olum sen bittin.

Misafir

Yanımızda olan herkez bizim dost ve kardeşimiz, gerisi fasa fiso

Misafir

yarın öso den şikayet etmeye başlarsınız...çünkü siz kimi sevdiyseniz sonra şikayet edersiniz..bu millet sizin kadar hızlı dönemiyor....

Misafir

12:16 da ki misafir beyin yerine ne taşıyorsun sen anlamadım.Biz kimsenin topraklarına durup dururken girmedik.Şimdiye kadar Esed insanları katletti.YPG köyleri boşalttı.USA her şeyi kontrol ediyorum diyordu.Biz Allahtan eskiden bu şeyleri yapmamışız.FETÖ ve içerdeki hainler temizlenmeden bu tür şeyler yapılmamalıymış.

Misafir

16 yıldır iktiadarda olanlar iki geri bir ileri adım atarak devamlı hata yaptılar deneme yanılma yöntemiyle nefsi olarak devleti yönettiler. Askeriye yargı tamamen yandaşlaştı. Çevremizle olan ilişkiler sıfırlandı. Suriye Türkiye eliyle bitirildi oradaki unsurlar bizim yardımlarımızla palazlandı şimdi gözümüze odaklanmış durumdalar tamam ordunun yaptığı hareket doğrurdur oradaki pyd si ypg si pkk sı tamamen yok edilmeli lakin olnları oaralara yerleşmesinde en büyük desteğide bu hükümet verdi eleştiren kim var ise ya içeri alındı ya yanlarına çekildi yada malına çöküldü iyide kardeşim hiç konuşulmayacak hiç mi bunlar söylenmeyecek.

Misafir

sendeki bu CHP nefretinin sebebini anlamaya calisiyorum.. neden acaba? CHP ne yapti sana?..

Erol Baron

Burseya Tepesine dikilen o al yıldızlı bayrak, YPG'ye mühendislik hizmeti veren Almanına da, bedava beton veren Fransız'ına da, binlerce kamyon silah veren Amerikalısına da, vb. başlarım BOP'unuza diyor ve o planı yırtarak 2018 de çöpe atmak istiyor kısacası.

Misafir

Sayın editör sayın diyorum. Gençoğlu denen ibişin her türlü hakaretlerini yayınlıyorsunuz, oysa bizlerin hakaret içermeyen yorumlarını yayınlamıyorsunuz. Herkes sizinle aynı görüşte olmak zorunda değil, çok seslilik demokrasinin özüdür. Doğru ya sizler ileri demokrasiyi yaşıyorsunuz. Tek ses ileri demokrasilerde demekki böyle oluyormuş...