BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Nagehan Alçı isyan etti! Erdoğan’a da Türk mahkemeleri ceza vermeli

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı ve eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya Diyarbakır Cezaevi'nde işkence yapıldığını söyledikleri gerekçesiyle 105 gün hapis cezası verildi. Alçı, bugün kaleme aldığı 'İşkenceye dair utanç verici bir karar' başlıklı yazısında HSK ve Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulundu. Nagehan Alçı Cumhurbaşkanı Erdoğan içinse dikkat çeken ifadeler kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 58 Adet Yorum
Misafir

Helal olsun sana ve sizlere sizin gibi yerekli insanlara tebrik ederim biz adil bir barış istiyoruz artık duyun sesimizi sizden ricamızdır herşeyi gerçeğıyle söyleyin millet neyin Ne olduğunu bilsin saygılar... #nagehan_alçı ❤❤

Misafir

Azıcık dürtünce sattınız hemen

Misafir

bunu değil, fetoculuktan içeri gireceğin günü bekliyoruz canım........!!!

Nayim Güleç

Mehter takımı iki adım ileri bir adım geri gitmez, iki adım atar sağ tarafa selam verir , iki adım atar sol tarafa selam verir . Hiç bir zaman geri adım atmaz .

ecemnur

Bu da danışıklı değilse ben de Arap olayım.Yoksa Nagehan böyle bir şeyi değil söylemeye düşünmeye bile cesaret edemez.

taha

tv tv gezip erdoğanı övmeye devam et sen

vatandaşşşş..

şimdi hanım efendi bende herkesin bildiğini yüzüne söylesem.. senin yüzünden bende ceza alırım.. :)

yorgun

güzel papağan sahibine hizmet ediyor.

kahrolsun riyakarlar

Şu kadını dinledikçe kin,nefret duymamak elde değil,neden mi RİYADAN.Kadının gözlerinden,sözlerinden,ruhundan şu okunuyor; sadece yaranmak için veya aldığı menfaat karşılığı ölesiye birilerini,birşeyleri savunan biri...evet gerçekten dış görünüşte bayağı güzel biri ha.AMMA "çirkinlik yüzlerde değil insanın içindedir,ısırgan otuda bir yeşilliktir,amma damarlarında zehir saklar"...sanki bu kadın için söylenmiş.

Misafir

ÇİRKİN KADIN ...KELOĞLAN MASALLARINDAKİ CADIYA BENZİYOR

Misafir

hangi kanallar canlı yayınladı fetönünkiler mi?

misafir

Şu menfaatçiler,yalakalar yüzünden AKP den soğudum.

Misafir

Gazeteci Can Dündar bütün medyanın canlı verdiği jandarmanın mit baskınını haber yaptığı için vatan haini ilan edildi Enis berberde 25 yıl hapse mahkum edildi. Sen gazeteci olarak bu garabeti görmezden gelirsen SENİN DE BAŞINA BÖYLE BİR OLAY GELİR SONRA DA BAĞIRIR ÇAĞIRIR SESİNİ KİMSEYE DUYURAMAZSIN ŞİMDİ ANLADIN MI MİLLETİN NEDEN #TAMAM DEDİĞİNİ NAGEHAN ALÇI. BAZI ŞEYLERİ ANLAYABİLMEN İÇİN YAŞAMAN GEREKİYORMUŞ. SENİN ÖRNEĞİN YORGANDA PİRE MİSALİ DAHA NE AĞIR ÖRNEKLERİ VAR O YÜZDEN HAK HUKUK ADALET DİYORUZ HERKESE ADALET DİYORUZ BU SİYASİ BİR SLOGAN DEĞİLDİR. Birileri perde gerisi bu ülkede dilediğini HAİN dilediğini de mazlum ve kahraman yapıyor

Misafir

HERKESSS AMA HERKES GÜN GELDİĞİNDE HAK ETTİĞİNİ ALACAK.............

KASTAMONULU

Allah şahit senin ve eşinin ceza almasına üzülmedim. Sen neden dokunulmazlığı olan Sayın Cumhurbaşkanını örnek gösteriyorsun. Sen kendi dengini örnek göster. Sıkletiniz aynı değil. Sevgili eşin hakkındaki Fetöcülük suçlamalarını işleme koymayıp Fetöcülükten içeri almazlarken hukuka saygın vardı da şimdimi yok oldu.

Misafir

Ucu ıcıcık dokundumu? Bekleyin geriside gelecek inşallah.

Misafir

HUKUK BİR GÜN HERKESE LAZIM OLACAK. CANI YANAN ANCAK SIKINTIYI DUYABİLİYOR. HALBUKİ ÜLKEMİZDE HUKUKİ SIKINTILAR HER ZAMAN VAR MAALESEF.

Misafir

Sen ve kocan ne zaman yargilanacaksiniz?

Sezer ÖCAL

Haddini aşmaya başladın Nagehan! Sen söylediğin bir hakaret yüzünden cezayı neden Cumhurbaşkanı alsın! Müze yapacağım dedi işkence vardır şu kişi de işkence yapmıştır demedi ki! Haddinizi bileceksiniz! Burası 17. Büyük Türk Devleti Türkiye Cumhuriyetidir! 2000 yıldır kim yönetiyorsa yine o yönetiyor. Görüntüde farklılıklar olsa da.

Misafir

sendemi kandırıldın ..................

Hakan

Birbilerine de düşmeye başladılar...

halim

Sana dokununca ciyak ciyak bagiriyorsun. Kemiksiz gazeteci! olursan...

Hakkı Baba

Tek adam yönetiminin sıkıntısı da bu işte! Aynı eylemde bulunanların hepsine aynı yasal işlem yapılamaması.

k.k.k

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.

Misafir

ulan sen kimsin reise ceza verilsin diyorsun.