BIST 10.094
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.409,52

MHP'li vekil eylem çağrısı yaptı! Sabrımız taşıyor

Karadeniz Bölgesi'nin başlıca geçim kaynağı olan fındık fiyatının açıklanmaması MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt duruma tepki gösterdi ve Ordu ile Giresunlu üreticileri mitinge çağırdı. Enginyurt, eyleme Bahçeli'nin de destek verdiğini duyurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
Misafir

Bilirsiniz Kuran’da bu tür liderler için iki şeyin altı çizilir. Ekinleri ve nesilleri mahvetmekten bahseder. Ekinleri de nesilleri de mahvettiler. Dibe vurmuş bir ekonomi, itibarı kalmamış bir ülke ve zihinleri iğfal edilmiş nesiller bırakacaklar.

Misafir

Esas konumuz başka. Bence bu küçümsenen konular ülkemizin pek yakında tek gündemi olacak. Menemene soğan konuyor muydu? Soğan çok pahalı zaten soğansız oluyormuş.Biberi uzatsana: Sen delirdin mi ne biberi! Kilosu kaça haberin var mı? O zaman domates de koymayalım.Bi de koysaydın. Batıracak mısın sen bizi? Yakında havalar soğuduğunda doğalgaz ve elektriğe gelen zamlar etkisini iyice gösterecek. Artık bütün evi ısıtmak birçoğumuz için lüks olacak. Bütün temel tüketim mallarının fiyatının nasıl arttığını iyiden iyiye hissetmeye başlayacağız.

Misafir

MALI BÜYÜK BÜYÜK GÖTÜRÜYORLAR GÖRMÜYORLAR. Buda FIDIGIN DERDINE DÜSMÜS

Bu Cennet Vatana Can Feda

Benim güzel ülkemin insanının gönlü zengin gönlü. Yemin ediyorum artan fiyatlar felan boşaaa bu ülke candan gönülden kenetlensin var ya hiç bir Allahın kulu duramaz dünyayı tersine çevirir tersine. İnanıyoruz ki hamdolsun böyle dolu dolu konuşabiliyoruz.

Harun

Bahçemde nar incir var isteyen alsın yesin. Zeytinlerde başlicak yakında

misafir

Kime bu kur?Kime bu naz?

AD

BRAVO... BRAVOO.. BİZ DE DESTEKLİYORUZ... DOLARLA YATIP KALKIP YİYEMİYORDUK, ŞİMDİ KAVUN KARPUZ VE FINDIK FISTIK DA YİYEMİYORUZ. YEDİRMEYENLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM, HARAM OLSUN..

Misafir

hadi oradan 120 tl fındık yevmiyesi verip sen toplat bakayım 9 tl ye sattığın fındığı

Misafir

KİMİN SABRI SENİNMİ HALKINMI DAHA ÇOK SENİNKİ GİBİ GÖRÜNÜYOR VEKİL BEY

Misafir

Kendi fındığını toplayamayan, fındığını toplamak için Doğu ve güneydoğu insanını bekleyen fındıkçılar için bu fiyatlar çok bile. Emek sarf etmeden,ter dökmeden para kazanmak yok öyle.

reis

19 ay erkenden bir ülkeyi seçime sokarken buNUN sebebini bilmiyor olamaz MHPliler. bu kazığın sivriltilmesine çanak tut sonrada fevaran et az bile yapıyor akp bu ülkeye her seçimi terddütsüz kazanıyor kime acır bunlar bundan kelli..bu gün seçim olsun yine kazanır.şimdi DAĞIILIN GİDİN..

hadi can

İKTİDAR ORTAĞISINIZ,MEYDANA NEDEN İNECEKSİNİZKİ?

Okur32

Yıllar geçse de bu adam zerre miktarı değişmemiş.MHP adina üzüldüm.Sayın Bahçeli nin sanki ağzı dili yok gibi onun adına da konuşuyor ki Bahçeli zor durumda kalsın.

Biri

Vatanin biryere gittigi yok kimsede birsey yapamaz ama hukumet artik can sıkıyor her olumsuzlukta yok dis gucler yok feto vs nereye kadar bu boyle surecek hicmi direncimiz yok bizim

Bu Fakir

Sürücü kursu sahibi olan kişi vaktiyle babası yaşındaki MHP'nin cumhurbaşkanı adayını yumruklamıştı. Böyle birini seçen Karadenizliler ne bekliyorlar acaba!

CCC1453

BUDA TAKMIŞ FINDIĞA...DAHA ÖNCEDE BÖYLE ZAMANSIZ ÖTEN BİR VEKİL VARDI BAHÇELİ TEKMEYİ VURMUŞTU...BUNUDA KOVMASI YAKINDIR.

Misafir

geber...................

Misafir

Ne fındığı, ne fiyatı, vatan elden gidiyor bunlar fındık derdinde. Karıştırmayın ortalığı,

Kerim

Ferrero uckagitci bir firmadir. Italyan asillari tamamiyle kapitalist duzene hizmet ederler. Findik fiyatini biz belirlemeliyiz. Dunyada en cok findik ureten ulke biziz.

Misafir

Boş konuşma misafiiir...

Misafir

nolucak 180TL fiyatmı verecekler öküze bak

Misafir

Bu ülkede bu ara ençok tüketilen şey antidepresan ilaçları, şahsen ben iki yıldır kullanıyorum , ve son zamanlarda psikiyatriye gelen insan yoğunluğu görünce mutlu oluyorum, ve diyorum ki ben sadece yanlız değilmişim herkes mutsuzmuş, kendimi böyle kandırıyorum, yani bu ülkede hala mutlu birileri varsa bilinki o yandaştır, hırsızlık yapıyordur, rant sağlıyordur biryerlerden, eğer yandaş değilseniz iktidara emeğin Türkiye’de karşılığı YÖK

HADSİZ TERBİYESİZ

GEÇMİŞTE CUMHURBAŞKANLIĞINA ADAY OLMAK İSTEYEN SADİ SOMUNCUOĞLUNA SALDIRAN DELİBOZUK DENGESİZ TERBİYESİZ MHPLİ DEĞİLMİ BU.

Fıstıkçı dursun

Cemal efendi kendi işine bak; biz MHP ve akp olarak hangi fiyat olursa bereket versin.

KAŞGARLI MAHMUT

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NEDEN ? ???? PEKİ CEMAL ENGİNYURTU BİR KENARA BIRAKALIM FINDIKLA İLGİLİ YAPILAB BU SİPAKİLATÜF HABERLERE VE FINDIK ÜRETİCİLERİNE BU HÜKÜMETİN BİR AÇIKLAMASI OLMAYACAKMI CEMAL ENGİNYURTTA O YERENİN BİR ÇOCUĞU VE VEKİLİ OLARAK HALKININ SIKINTILARINI GÜNDEME GETİR8MEYECEKMİ OLURMU BÖYLE SAÇMALIK BİR TİVİT DAHA ATARSA BAHÇELİ BU VEKİLİ ATARMIŞ ULAN NASIL BİR ANLIYIŞ SİZSİNKİ O ZAMAN BU ÜLKEDE BÜTÜN ÜRETİCİLERİ ORTADAN KALDIRALIM OLURMU EKİN TARLALARI BOMBAŞ YATIYOR EN İYİSİ GELİN FINDIK TARLALARINIDA BOŞ BIRAKALIM OLURMU AKIN EFENDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ akın 03 Eylül 2018 14:13 Bir tivit daha atsın bahçeli bunu partiden kovar