BIST 10.087
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.407,48

Mesud Barzani'yi sıkıştırdılar! Masaya oturduğu ülkelere bakın!

Bağımsızlık referandumuna Türkiye'nin yoğun tepkisi sürerken Barzani, ABD, İngiltere, Fransa, Almanya ve Birleşmiş Milletler'le masadaydı. Dikkat çeken görüşmede yabancı heyet temsilcileri erteleme istedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
İ.E

AKILI OLUN AKILLLLLLLLLLLLLLLLLLLL BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM

ŞIRACININ ŞAHİDİ..

'ŞIRACININ ŞAHİDİ BOZACI'TABİRİNE TAM UYGUN BİR KARE OLMUŞ.BUNUN ANLAMI ŞUDUR;HELE SEN BİRAZ BEKLE İTİRAZ EDEN ÜLKELERİ BİR KARIŞTIRALIM,GÜÇSÜZ KALSINLAR SONRA REFERANDUMUNU YAPARSIN.

Misafir

kürtler devlet kurmak istiyorsa kursun sıkıldım bu hikayeyi 30 yıldır dinliyorum yeter ya. nereye kuracaklarsa kursunlar ama bir tane kürdü istanbulda istemem direkt doğuya gitsinler.

Misafir

Urankay denilen fasist. Allah zalimide seytanida iyi bilir. Zira ilk irkçi seytandir. Allah seytan soyu irkcilari kahretsin. Yasasin müminlerin kardeşligi yasaşin kurd turk arap acem islam kardesli.

Misafir

Kurban olayim imanina.300 yillik dede baba seyh ve lider aile ve kişiye yakişan bu. Barzani "kurde namusi" yi cok iyi bilir. Asla ne kafire ne zalime boyun eğmez

urankay

tüm dünya yardım etsin devlet olamayacaklar.allah yaratıklarını bilir,ne menem olduklarını dünyaya tepelleş olacaklarını hem tanrı hem kul iyi biliyor.

Kapak olsun

Zaxo'da düzenlenen referandum etkinliğinde konuşan Kürdistan Başkanı Mesud Barzani, yabancı diplomatların kendilerinden referandumun ertelenmesini istediğini belirterek, “Ancak referandumu ertelemeyeceğiz. Bağımsızlığımızı kazanacağız” dedi.

ehza

Asagidaki bir Arkadas nedir bu Kürt düsmanligi yazmis ben Türküm Bizde Kürt veya baska bir mesrepe karsi en ufak bir ayrimcilik yok bizim gayemiz bizi parcalara ayirip bölüm bölüm bölerek lokma yapip rahat sindirilecek bir duruma getirmek isteyen AB ABD ve israile karsi birlik beraberlik yaparak bu güzel topraklari ve insanlari korumak bir birine vurdurup kan icmek isteyenlere karsi ortak mücadale etmek bu ugurda her düzeni oturmus Türkiyeyi rahat birakmayanlar sizin kuracaginiz devletcigimi rahat birakacaklar petrol ab ve abd ye perisanlik ve aclik size düsecek hangi petrolü bulunan ülkeyi bunlar rahat birakmislar bunlarinki daima sömürü siyaseti

israil projesi

misafir başlıklı yazıyı yazan kardeşim buradaki kürt düşmanlığı değil israilin güdümünde israil için uydu devlet kurarak müslümanları parçalama faliyeti bunada kuzey ırak yönetimi ya bu tuzağa düşüyor yada bilinçli arkadan vurarak hainlik yapuyor bu gelişme kafir israile yayar zaten bu referandum abd ve ingiliz yönetiminde israil projesi

MOLLA

ŞER VE HAÇLI İTTİFAKI...İKİ DEFA DAHA UYANIK OLMAK ZORUNDAYIZ

Aykut

Irak'ın Güneyi'nde bombalı saldırılar! Onlarca ölü var.... Komşumuzun Kürdistan olması Türkiye halklarının yararınadır.........

ÖZTÜRK

BARZANİ'YE BU KADAR YÜZ VERİRSEN OLACAĞI BUDUR. SALİM MÜSLİM DE AYNISINI YAPMADI MI? ÖNCE BİZE YANAŞTI SONRA AMERİKA'YA.

Misafir

Nedir bu Kürt düşmanlığı? Barzani kime ne yaptı.

Misafir

Hitler’in sağ kolu olan Goebbels'i unutmayın:___Halk büyük yalanlara, küçük yalanlardan daha çok inanır. - Yalanlarınızdan da asla geri adım atmayacak, onları sürekli tekrar edeceksiniz. Cahil toplumun beyni ancak bu yolla yıkanır..

veli

referandum da barzaniyle beraber evet kampanyası yapan bahçeli zihniyeti utansın

kartal

Batılı ülkeler, I. Dünya Savaşı sonrası Orta Doğu'da kurdurdukları ülkelerde kendi çıkarları doğrultusunda yeni bir yapılanmaya gidebilmek için mükemmel bir ortam yarattılar. Orta Doğu toplumlarını birbirine kırdırarak güçten düşmelerini sağlayacak bu ortamın doğuşuna yol açanlar sadece bedel ödeselerdi mesele olmazdı ama bu bedeli, bütün Orta Doğu insanları ağır faturalarla ödeyecek gibi görünüyor. Amerikan, İngiliz, Alman... Kısacası Batı denen insanlıktan nasiplenememiş, sadece kendi çıkarlarını esas alan güç odaklarının oyununa gelmesek diyorum...

Misafir

Tüm dostlarımız oradaymış??????böyle dost varken düşmana gerek yok.Kürtler bu ülkelerle birlikte yaşamayacak ilk fırsatta satarlar.Onların tek derdi var o bölgeyi nasıl karıştırırız diye.Müslümanın dostu müslamandır.Küfür tek millettir diye Peygamberimiz boşuna söylememiş.

Ak Trollllll

Düne kadar bu Barzonun bayrağını utanmadan Göndere çekenlerin artık bir inandırıcılığı kalmamıştır.

Misafir

referandum beklesin.zamanı var.

  • 1