BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,64
ALTIN 2.392,30

Dolar kuru bugün kaç lira dolar düşer mi işte tahminler

Dolar kuru geçen haftaki düşüşünün ardından yeni haftaya hafif artışla başladı. Dolar kurunda daha sakin bir hava hakimken gözler Suriye'deki gelişmelerde. Geçen hafta Suriye'de bir 3. Dünya Savaşı çıkabileceği ihtimalleri sonrası dolar 4,20'yi geçmişti. Peki dolar bundan sonra düşer mi? İşte detaylar...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
taurus tartarus

Türkiye yahudileri ve alevileri Amerika İsrail feto sevicileridir.bu dolar oyununu bunlar yapıyor.Türkiye yı de bunlar karıştırıyor.bu oyunu bozarız.niçin derseniz para yahudilerde ve alevilerde .bunlar para ile oynamayı çok sever.

atakan paşalak

Yanlış tahminler dolar bu yılın yarısında 4.5 ile savaşacak yıl sonundada 5.10 seviyesini görmüş olacaktır Akp ülkeyi terkettiği gün dolar 2 3 tl geriler :)

Misafir

Her şeyin kaynağı üretimdir.Üretmeden hiçbir şey olmaz

murat demir

buda tahminmi?ben 18 ay içimde dolar tekrar 3.5 lira civarına inecek diyorum.

Misafir

Onlar şirket kurmakla gemi almakla muşgul.Burak Erdoğan 6 cı gemiyi de aldı artık korkar mı?

artemisli ramiz

Eski Şarkılar ne güzeldi ahh.*Ümidimi kirpiklerine bağladı gönlüm.*Hayal mi gerçek mi gördüğüm bilmem.*Uma uma döndüm sarı muma.gibi hahaha

Misafir

abd bankası O KADAR PARA BİRİMİ VARKEN bizim dolar kurunu niye hesaplar ki DEMEDEN EDEMİYORUM !!!!

0134

doğrucu 12:40 2002deki asgari ücretle mi yoksa 2018deki asgari ücretle mi daha çok benzin alabiliyorsun? petrolün varil fiyatı artarsa zam kaçınılmazdır, bu her yerde böyledir. soruma cevap verirsen memnun olurum.

cikacak

kesinlikle yükselecek 21 yıldır ticaret yapıyorum

doğrucu

hiç bir tahmin doğru çıkmadı ki bu çıksın.. millet geçim derdinde.. hergün maaşlar biraz daha eriyor... hükümet dış güç diyor.. kendi petrolü zamlandırıyor.. herşeye zam geliyor. yersen tabi.. kriz yok hakkatten keriz çok..

salhor

Ne tahmini be?!. Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete.

Uykucu

Ah bu dis gucler. Yine yapti yapacagini. Yine dolari dis gucler yukseltti. ( su anda esniyorum)

Misafir

2)o beyenilmiyor dedikleri yerlerde akp iktidar mensuplarının çocukları niye yok acaba?kendi çocukları niye saltanat sürüyor acaba?topluma hizmet için mi?o halde iş yerleri değişsin. o ballı yerlerde, topluma hizmeti garibanlar yürütsün.bir de döviz düşecek diye toplumu kandırmaktan vazgeçin.16 yıllık akp iktidarında, döviz 20002 den bu yana,dolarda %400-euroda %500 artış oldu.akp iktidarı döviz düşecek masalı ile toplumukandırmaktan vazgeçsin.sorumlu olarak ona buna çamur atmasın.akp iktidarının kendisi sorumludur.

Misafir

1)akp iktidarına göre memlekette işsizlik yokmuş,iş beyenmeyenler varmış.akp iktidar mensupları,o beyenilmiyor dedikleri yerlerdeki işlere kendi çocuklarını yerleştirsin.çocuklarını yerleştirdikleri o ballı yerlerdeki işlere de, gariban ve torpilsizlerin çocuklarını yerleştirsin: işsizlik sorunu biter.kendi çocuklarının bazılarına torpilli yollardan kamu bankalarından krediler,devlet ihaleleri vererek servet sahibi yaptılar.bazılarına da vekil,bakan,belediye başkanı,belediye meclis üyesi,genel müdür,müsteşar vs gibi nerede ballı yerler varsa yerleştirdiler.gariban ve torpilsizlerin çocuklarına iş beyenmiyorlar diye bir de çamur atıyorlar.

fikret boduroğlu

ERDOĞAN faiz düşsün dedikçe döviz de faiz de artar,sanırım Erdoğan döviz de poziyon almış.sürekli iç ve dış borç alan ve borçlarını borç alarak ödeyen bir ülkede dövizin de faizin de düşmesini beklemek hayal görmektir.merkez bankası bu toplantısında önemli oranda faiz artırmak zorunda .peki artıracakmı.sanmıyorum.artırmazsa döviz de faiz de yükselir.

doğrucu

dış güç etkisi falan yok. ekonomimiz batmış.. akp kör.. tek gördüğü seçim, koltuk.. pazar yangında.. market yangında.. petrol yangında...

Misafir

Düşmez kardeşim düşmez.Saray savurganlığını bırak, araba, uçak saltanatına son ver, demokrasiyi getir, ohali kaldır, adalet, hukuk anlayışını getir.Televizyonlarda görünme sevdasından vaz geç, Gör bak nasıl düşüyor. Diktatörya ile düşmez bu dolar.Daha iyi günlerimiz bunlar...

MSFR

ERDOGAN YAKINDA TUM BANKALARDAKI DOVIZE EL KOYMAYI DUSUNUYOR...

Misafir

ZULUM ARTTI...KONYA EMENIYETINDE ISKENCE VAR ...ZULMUN OLDUGU BIR ULKEDE VE BUNU DUYMAZDAN GELEN LER OLDUGU MUDDETCE EKONOMI BATAR ...SAVAS TEHLIKESI EKSIK OLMAZ...

gerçekler

sebep belli.. akp dışındaki herşey... zaten onlar pürü pak...

Misafir

Dış Güçler arttırıyor muş ta kim anlamadım. Acaba uzaylılar mı diyecem de orda dolar mı kullanılıyor bilmiyorum. SÜLEYMAN ÖZIŞIK'a sorsam KILIÇDAROĞLU der ama para kazanamayan doları nasıl arttırır bilmiyorum.

Turgay

Dolar bu iner de çıkar da.Benim sözüm değil düşük profillinin sözü.

Misafir

Dolar düşmez kardeşim,5000 lere doğru gidiyor işte... Bunun tek sebebi ülkeyi yönettiğini sananların beceriksizliğidir.

  • 1