BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,63
ALTIN 2.391,81

Davutoğlu AK Parti'nin oyunu açıkladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2015 seçimleri öncesi 30 Mart seçimlerinde olduğu gibi komplolarla karşılaşılabileceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 66 Adet Yorum
Saçma

Artık anketlerin işe yaramayacağı bir döneme girildiğinin herhalde farkında değiller. Bu süreçten sonra anketler konuşmayacak, bundan sonra vatanını seven dürüst insanlar, şehit ve gazi aileleri ve bayrağı için canını verenler konuşacak, ülkeyi çocuk katiline teslim edecek ve yolsuzluklar içinde boğup kaçacakların söz hakkı kalmamıştır.

Tunahan cort

Programın nasıl çalıştığı kaynak kodları açık değil. Tüm tutanaklar doğru girilse bile sonuç istenirse farklı çıkabilir. Örneğin Chp elindeki tüm tutanakları toplasa ve sonucu farklı bulsa hangi sandıkta hata yapıldığını söyleyemez. Çünkü sandık sandık sonuç sorguladığınızda program girilen doğru değeri gösterecektir. Programın nasıl çalıştığını ancak yapan bilir. En azından partilerin bu programın kodlarını inceletebilmesi gerekir ki şüphe olmasın. Saygılarımla

vatan sevmeyi öğrenmek

Kürt akrabalarımız dahil 40 bin insanın kanına giren vatan haini ASALA uzantısı PKK ya destek vermek ne zaman '' VATAN SEVER''LİK olmuştur. Kürt vatandaşının PKK ya destek vermediği gerçek vatan sever olduğunu sandıklarda göstermektedir. Hiçbir zaman AKP,PKK ortaklığını vatandaş kabul etmemektedir,etmeyecektir.

vatansever biri

Kendi ağzınlamı konuşuyorsun sen?Yoksa biri senin aklını kiralamış mı acaba?Laf olsun diye konuşmasan sussan iyi olacak.

h kaya

12eylülü yapan solu sindiren sizi güçlendiren paşalarınız sağolsun.

uyduruk anket serileri

Gün aşırı anket, gün aşırı kaçan oyları çevirme oyunları. EYYY AKP oyunuz MHP ye kaçtı oldu 24 sense 30-32 haberiniz var bundan. En son 2007 de AKP ye oy veren biri olarak, benim gibi MHP lilerin,bu kadar yapılanlardan sonra oyları asla AKP ye dönmeyecektir.UYDURMA ANKETLERİ ARTIK SABAH,AKŞAM YAPSANIZ DA KİMSE YEMİYOR.

aykut

yüzde yüz alsan nolur hırsız olduğunuzu değiştirmez

uyanık

yanındaki kişi ile sohbetinde 'hırsızlık' üzerine konuştuğu gerekçesiyle karakola götürüldüğü, M.Ş.'nin tutuklanması yönünde değil de serbest bırakılması yönünde talimat veren nöbetçi savcının da geçici görevle Zonguldak'a sürüldü

uyanık

Erdoğan 24 Nisan 2012’de, “Anayasanın Dili' Sempozyumu'nda şöyle demişti: "Diller arasında bir ayrıma gitmek, açık söylüyorum bir ırkçılıktır. Zaman zaman söyleniyor, 'Türkçe ile felsefe, bilim yapılmaz, bilim dili kurulmaz' deniyor. Bunların tamamı ırkçılık kokan açıklamalardır. Irkçılık ihtiva eden bir düşünüş biçimidir. Dünyadaki tüm diller gibi Türkçe de zengin kelime hazinesiyle, bu dili konuşan herkese sonsuz, sınırsız, engin bir muhayyile sunabilecek güce sahiptir”

İzmirli

Elektronik ortamda değişme şansı %000000 dır, Bilmiyorsan öğren. Senin chpli sandık yöneticin kendi sandık sayımında not almıyormu. Diyelimki sandıktan 40 chp çıktı elektronik sisteme aktarıldı 40 diye, sonra senin o adamın elektronik sistemden bunu kontrol etmiyormu, madem değiştirildi ordada 35 yazması lazım. Bu kadar saf olmayın ne olur yaw. Siz chpliler bu ülkenin aydın ileri görüşlü demograaatik eğitimli kesimisiniz. Tabi bide Gavursunuz

İzmirli

Evet sessiz çoğunluk her sene tokat gibi yüzünüze patlıyor. 2015 tede patlicaz rahat ol sen

İzmirli

Biz 12 senedir tokat vuruyoruz size anlamıyorsunuz, 1 tane trafoya kedi girdi diye koskoca ülkedeki tüm seçimler mi etkilenir a benim sazan kardeşim. Halktvde söylenen herşeye inanma, ordakiler kafalarını çekip çekip yalan iftira atmaktan başka yaptıkları bişi yok.

İzmirli

%95 müslüman bir ülkede Dinsizlik yapan bşir CHPye ancak Müslümanım diye geçinen ama Cuma namazının kaç rekat olduğunu bilmeyenler oy verir oda %25, ülkede hep kaos hep fırtına çıakrtan sözde milleyetçi olan ama milliyetçiliğin M sinden bile anlamayan bir MHP varken onlara en fazla %1 oy verir, Kalanların %9 u sırf kürt olduğu için PKK ya oy verir. Geri kalan Gerçek müslüman ve Gerçek bu ülkenin sahipleride aKP ye oy verir. Her sene anketler doğru çıkıyor araştırmadan yorum yazanlara sölüyorum. Anketleri iyi inceleyin, tabi AKP yi %35 lere çeken chp yandaşı anketçilere değil, seçimi doğru bilen anketlere iyi bakın, seçimde süpriz yaşamayın

İSLAMBEY

BEN DE DEVLET MEMURU OLSAYDIM KIRALDAN KORKUMDAN KIRALCI OLURDUM... MUHALİF OLDUĞUNU SÖYLEMEK BU ZAMANDA MANGAL GİBİ YÜREK İSTER... ANKETLERE ASLA İNANMAYIN, ÇÜNKÜ MİLLET KIRALIN VE YALAKALARININ GAZABINDAN KORKUYOR, YERİN KULAĞI VARDIR MİSALİ... KİMSE MUHALİF OLDUĞUNU SÖYLEYEMİYOR... ONUN İÇİN ANKETLERE ASLA İTİBAR ETMEYİN... YA İŞİMDEN OLURSAM, YA ALDIĞIM YARDIMLAR KESİLİRSE YA DA TAYİNİM ÇIKARILIRSA...YA VERGİ MEMURLARI PEŞİME DÜŞERSE.....

İSLAMBEY

MUHALİF OLDUĞUNU SÖYLEMEK BU ZAMANDA MANGAL GİBİ YÜREK İSTER... ANKETLERE ASLA İNANMAYIN, ÇÜNKÜ MİLLET KIRALIN VE YALAKALARININ GAZABINDAN KORKUYOR, YERİN KULAĞI VARDIR MİSALİ... KİMSE MUHALİF OLDUĞUNU SÖYLEYEMİYOR... ONUN İÇİN ANKETLERE ASLA İTİBAR ETMEYİN... YA İŞİMDEN OLURSAM, YA ALDIĞIM YARDIMLAR KESİLİRSE YA DA TAYİNİM ÇIKARILIRSA...YA VERGİ MEMURLARI PEŞİME DÜŞERSE.....

Fikret Karahan

Adamlar zaten 'Sessiz çoğunluğun sesi.'olduğu için buralarda!

vatandaş

boş boş konuşma sandık belirler havaya girmeyin beyler balon gibi patlarsın

çagatay

sen ne zekisin öyle. senim liderlerde kendilerini hep yenilgileremi proğramlamışlar. bir seçimdede sandık görevi alda seçim sandığı nedir öğren.

çagatay

se4n git röntgenci şantajcı ve kafatascı çetelere oyunu ver. kim hırsız kim talancı gör.

Ne diyem

Sayın BAHÇELİ ne der acaba bu ankete bır zahmet yazılı yada twıttırdan yazmadan açıklasın. Çok zahmet olmazsa

AHMET BARIŞ

paralelciler tam kadro faaliyete geçmiş. çalışın çok çalışın sizinde olur. ancak aklınızı başkalarının emrine vermeyin.. haziran seçimlerinde hidayete ereceksiniz..

yasin

Ülkeyi sattınız yetmezmiş gibi milletin gözüne baka baka apoyuda selbest bırakacaksınız ya millet sizi afetmez sizi çöpe atmasını bilir.

elif

Bu millet sixin gercek yüzünüzü görüp tokatı vuracak kaçarı yok

Cafer

% 46 kesin. Fazlası olmalı. Neden. Çünkü adamlar çalışıyor. Hatta vatandaşlarımız ne diyor çal.... ama çalışıyor. Kemal ve Devlet beyler ise sadece konuşuyor.

Mehmet

Her seçim öncesi aynı şeyleri yazıyorsunuz. Yok kardeşim bu adamların alternatifi yok.