BIST 10.089
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.405,34

Bombalı saldırıyı IŞİD üstlendi

Suruç'taki patlamanın ardından Kobani'de meydana gelen ikinci patlamayı terör örgütü IŞİD üstlendi. Son dakika bilgisine göre, IŞİD saldırıyı PYD güçlerine karşı yaptıklarını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
a baba

akp kadar başına tas yagşın

veli

akp kadar başına taş yagsın

ozan alı

suruçdaki patlamayı pkk uslendı

ozan alı

suruçdaki patlamayı pkk üslendı

ali dede

sutuç saldırısını bdp üslendi

baba ilyas

Evet bence cok haklisiniz.Bundan dolayi gercek sucluyu iyi tanimaliyiz.Fazla uzaklarda degil

El Azei

Surucdaki Patlamani Islam Devleti yapmayip, Islam Devleti yaptigi butun eylemlerde cikip ben yaptim diyor. Ayn el Arabdaki (Kobanideki) patlama gibi!!!!!

Islam Baristir, huzurdur, berekettir

Yani diyorsun.. buna ot yiyip saman cikarma denir.. Yasini gercekten merak ediyorum.. boyle bi yorum 6-7 yasindaki cocuk belki yapar.. Ama pardon CHP li isen yasiniza sorun yok.. aklinizda aramali.. Bir musluman olarak... benim dinim, imanim, inancim, vicdanim, insanligim var ya senin ?

Huzur

Gecin bakalim dalganizi.. insallah ates ulkemize sicramaz.. sanmaki ulke karistiginda suanki huzurunu, rahatini bi daha bulasin... Bak bi cevrene.. bak Irak halkinin suriye halkinin ne cektiklerine.. Hangi aile tam kadro kalmis dururyor... Once iyice bi dusun sonra konus yaz yorumla...

Bergin Usberg

İslama Dur demek zamanı Irak, Suriye, Yemen, Nijerya ve Paris vahşi katliamları sonrası, İslam dini Birleşmiş Milletler(BM)'de incelenmeli İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi, 21 inci yüzyıl Yasalarına. Medeni kanuna uygunluğu ve Meşrûiyeti soruşturulmalıdır Gerekirese Kimi Ayetlere YASAKLAMALAR ele alınmalıdır

İs­lâm Nedir?

İs­lâm ül­ke­le­ri­nin ta­ma­mı­na ya­kı­nın­da se­çim var ama öz­gür­lük yok!.. .. Kral, şeyh ve emir­ler çağ­dı­şı des­pot­lar, tek adamlar ola­rak sal­ta­nat­la­rı­nı sür­dü­rü­yor. O ül­ke­ler­de ka­dın­la­ra gül­mek bi­le yok! Eşit­lik yok… Ada­let yok… Çağ­daş hu­kuk yok… Eleş­ti­ri yok… Mu­ha­le­fet yok… İş­te AK­P’­li­ler böy­le çağ dı­şı bir yö­ne­tim tar­zı­na öze­ni­yor...........

Mnas

Flas flas bombali saldiriyi isidin sag kolu Akp ustlendi

Beterin Beteri var

Burada ki Kurt karsiti yorum yapan Turkleri, Turk karsiti yorum yapan Kurtleride anliyamiyorum... Insan dusundugunde Allah gostermesin IRAK SUriye gibi karistiginda Ne Turkun Ne de Kurdun suanki imkanlari olmuyacak.. Huzur bu dur arkadaslar... Irakliya bi sorun bakalim.. ABD size ne getirdi diye.. oradaki insanlarin gozune bakin bi.. sonmus puslu gorukuyor.. savas kimseye bi sey kazandirmaz, karisiklik kimseye bisey kazandirmaz, kin nefret hic bisey kazandirmaz anca kaybettirir.. Sanmayin ki Ulkemizde olasi bi kivilcimin sizede gelmiyecegi... Suan evinde oturup yata biliyoruz, cocuklarimizin rizkini kazana biliyoruz, bunlarin gelecegi icin ugrasa biliyoruz.. ama kaos karmasa da ne olur dusundunuzmu? Ne gelecek kalir ne hayaller.. Allah kimseye evlat acisi cektirmesin..

Beterin Beteri var

Sehit analari acilarini icine atip, bi daha anneler evlat acisi cekmesin diye baris olsun diye o kadar PKK li lara bile hos gorusunu gostermedi mi? Bu insanlar nefret i kini bi kenara birakip Turkiyenin gelecegi icin milletin yine huzur icinde yasasin diye cikip dert yanmadi.. Sehit anasi cikip bir PKK li annesine Lanet okumadi.. Canini yakanin canini yakmadi.. Biraz cidan biraz insafli olalim... Turk Kurt uzerinden ne PKK ya nede ISIDE nede ABD Israile firsat verdirmeyelim... Unutmayalim: Bi anne evlat acisi ile yanar iken "Bi daha anneler evlat acisi cekmesin" diye biliyor ise.. bize burada ayri gayri yorumlar yakismaz.. Herseyden once akli mantigi yerinde olan saga sola yorum yapmadan once bi baksin komsu ulkelere.. Suan ki duruma... Kimler kaybetmis kimler ne kazanmis... Insan kendini dusun muyor ise de cocuklarinin gelecegi icin dusunup ona gore hareket etmeli.. Ya sehit anasi ? evladini yitirmis biri, boyle diye biliyor ama..

k.k.k

Kim olursa olsun bunu yapan Gladyo'dur. Yani siz bu kişi sızmış olabilir diyorsanız bu başka ülkenin ajanı ya da provakatörü değil de nedir? Ülkemizin karışması için elinden geleni yapan bu mason ya da yahudi kırmalarına tüm ülke olarak tek gögüs olup karşı koymak zorundayız ! Ülkemiz çok büyük tehdit altındadır ve bunların şakası yoktur ! Emniyet,Jandarma ve Genel Kurmay bütün güvenlik seviyelerini en büyük seviyeye çıkarmalı,her şehrin girişini denetlemeli,şüpheli şahıs ve arabaları durdurup aramalar yapmalıdır. Her noktada 2 tane denetçi olmalıdır. Çünkü bu olayları düzenleyenler bu devlet mekanizmalarının içine de büyük olasılıkla sızmış olmakla beraber,milletini - vatanını seven her yurttaş ,kendi ülkemiz lehine çalışmalıdır.

Beterin Beteri var

Ya yorum yapar iken illahide bi seylerin arkasina siginarak hakli gostermez yorumunu.. Kimi Solcu Turk Kimi Sagci Turk Kimi Musluman Turk Kimi Newroz Kimi Diyarbekir Farkinda iseniz ISID de aynisini yapiyor... Islami kullaniyor. Lutfen yorumlarda biraz daha insafli vicanla yorum yapalim, Insanlari burada ayirarak hedef gostererek Turkiye yani yasadigimiz guzel vatanimiza olumlu hic birsey katmiyoruz. Turkun Turkiyede ki Kurde Kurdunde Turke ihtiyaci vardir, hele hele ki bu zor gunlerde... Iraka, Suriyeye bi bakin allah askina.. suan 32 kisi hayatini kaybetti herkes ayri gayri yorum yapiyor.. birde allah gostermesin Irak, Suriye gibi olsa dusunun artik Binlerce insanimiz olecek, ailemizden olenler olacak cocuklar olecek.. Bunlari dusunerek biraz daha dikkatli olalim.. Bu tur cikislarin ne Turke nede Kurtlere bi fayda saglamaz.. Madem bu olanlar bizi cok etkiledi, bunun daha kotusunu yasamamak icin bisey ler yapmaliyiz..

fuzuli

Bu nasıl haber vermek yav! Hay sizin gibilere...

Adnan

sizin gibi kendilerini Müslüman olarak Gösteren uzun Saçlı ve sakallı Şeytanlar,cehennemde ebedi kalıcılarsınız.

Türk

Allah Türkü korusun. Türkün Türkten başka dostu yoktur.

f gezmiş

yakında imana gelecen dikkat et

Bu nasil habercilik....

kendi kendini tekzip ediyorsunuz haberin sonunda!!!! Suruç'ta 32 kişinin öldüğü bombalı saldırının IŞİD tarafından gerçekleştirildiği iddia ediliyor. Ancak IŞİD'den bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmiş değil.

Tosun

Bir milliyetci Türk olarak bende senin en kisa zamanda hem dünyada hem ahirette belani bulmani diliyorum...Kisiliksiz mal, bu kadar giciksan Türk ismini alip niye kirletiyorsun

bozovalı

ALLAH belanızı versin oruspu çocukları nasıl müslümansınız inşallah yanınıza kalmaz bu yaptıklarınız

misafir

Türkcen cok kötü, senin türk oldugundan süphe ediyorum.

mazlumun ahı

ey solcu türkler. 6 7 ekim olayların da kürtler tarafından o kadar insan katledildi. neden eylem yapmadınız? kınamadınız? pkk intihar saldırıları yaptı tırlar yaktı halk otobüslerinde insanları cayır cayır yakarak öldürdü. neden bir araya gelipte eylem yapmadınız. şimdi mağdurları oynuyosunuz? o mazlumların ahı çıkıyor şimdi.