BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.392,45

Baykal'dan referandumla ilgili skandal bir açıklama daha

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'dan referandumla ilgili skandal bir açıklama daha geldi. Baykal yeni anayasa ile millete 'şirk' konuşulduğunu iddia etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
TRABZONLU !!!!!!!!!!

Ya$i gelmi$ ba$i gelmi$ idare etmek lazim her söyledigini bu saat,den sonra ciddiye almamak lazim !!!!!!!!!

sen kendine bak hadi ordan

dayı rumuzlu sen ne ayaksın,kimseyi yalanlarınla kandıramazsınsen garanti üst aklın ve hain maşalarının militanısın.

YAZIROGLU

şirk koşmak o kadar büyügü var emsali mümkün ondan büyügü var gibi anlamlar içerir.siz kendinizi yönetemediginiz için ben hepinizi yönetmeye karar verdim tek başıma ben tüm halktan evlayım demek gibi bir şey.dogru tespit yapmış tebrik ederim ileri görüşe ve hisse sahip bir siyasetçi kulak asmakta yarar var.

sen kendine bak hadi ordan

Bu millet kararını verirken hep sana mı sordu,sen kimsin,senin dinden haberin yok,habire dini kavramları kutsalları kullanıyorsun,yaşın kaça geldi bak,abdest al namaza başla,didini öğren,geriye dönüşün yok,öbür taraf sabırsızlıkla seni bekliyor.

mevhibe inal

Muhalefetsiz iktidarı içeride, dışarıda kim ister?! Bir ülkenin gelişmesi, huzuru için seviyeli Muhalefet, Meşveret, Ortak akıl şart. Bu da demokratik Parlamenter Sistemi geliştirerek olabilir.

MISAFIR

Sn. CUMHURBAŞKANI 16 nisan 15 Temmuzun rövaşı diye nitelendiriyor. Neyin rövanşı, maç mı yapıyoruz. O gün millet kazandı. SİZ KAYBETTİĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORSANIZ FETÖCÜLERLE MAÇ YAPMAK İSTİYORSANIZ SİZ YAPIN BİZ YOKUZ. HAYIR

DAYI

Ak Partili kadeşinizden; Deniz Baykal doğru diyor. Bir kez olsun Deniz Baykal'ı dinliyeceğim. Rahmetli Kamer Gecin meclisteki ölmeden önceki konuşması halen kulağımda çınlıyor. Bize hep yıllardır şöyle empoze edildi. Solcular şöyle böyle gibi. Kısacası ben şunu anladım; hiç bir solcu Vatanını satmaz. Bizimkilerden Vatanı daha iyi savunacağı kesin. Devlet yönetmek bambaşka birşey olduğunu anladım. Ama bizimkiler ülkeyi bakkal dükkanı çalıştırır gibi ülke yönetmişler. Bizde şak şakcılığını yapmışız. Kafamıza bombalar yağınca ayıldım. Sn. CUMHURBAŞKANI 16 nisan 15 Temmuzun rövaşı diye nitelendiriyor. Neyin rövanşı, maç mı yapıyoruz. O gün millet kazandı. SİZ KAYBETTİĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORSANIZ FETÖCÜLERLE MAÇ YAPMAK İSTİYORSANIZ SİZ YAPIN BİZ YOKUZ. HAYIR

Balaban Beyi

Bu Refarandum sonucunda HAYIR çıkacağını ümit ediyorum.Amma,çıkmazsa DÜNYANIN SONU DEĞİL....HAYIR çıkmasını isteyenler ,bu Anayasayı bu şekliyle beğenmeyenler,çalışmalı ve daha iyi,daha demokratik,daha ileri bir Anayasa yaparak bunu TBMM ve Kamuoyuna sunmalıdırlar...KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER...Atalarımız böyle demişler...

Misafir

deniz baykal yapınca,zina suç değil..

Kararımız Millet oyumuz nevet

"Allah'ın bütün vasıfları falanca kişide toplanmış" diyen kişi şirk koşmuştur.

Kararımız Millet oyumuz nevet

Ayetlere bakara makara diyenler şirk koşmuştur.

gadırgalı

biz parti seçmeyecegiz türkiyenin kaderini seçecegiz tabiki hayır

Kararımız Millet oyumuz nevet

Anayasa değişiklik teklifini o yönden o kadar incelemedim ama zaten AKP'li bazı bakan ve vekiller şirk koşmuşlardı. Mesela "zina suç değil" demek bir şirktir.

Recep

Yahu bunlar neyin kafasını yaşıyorlar. Kandil,PKK,FETÖ referandumda hayır çağrısı yapıyor yahu. Almanya'da, Hollanda'da hayır propagandası yapan PKK sempatizanlarını belediyeler ücretsiz miting alanlarına taşıyor. Almanya, Hollanda, İsviçre'de devlet eliyle televizyonda, gazetelerde hayır propagandası yapılıyor. Bunların desteklediği hayırdan bu ülkeye hayır gelebilir mi? Milyonlarca kez EVET demek lazım.

yakup

sen şirkin ne olduğunu daha öğrenememişsin zavallı eski siyasetçi. bu ülkede kimin ne olduğunu herkes çok iyi biliyor çok şükür, bu şekilde devam edin, siz böyle konuştukça EVET aldı başını gidiyor evelALLAH

koza

chp asla millet egemenliği anlayışını benimsememiştir. yasama yürütme yargı ayrışması teslis üçlemesinden gelir ve hıristiyanlara uyar. İslamda tevhid vardır. bir bedenin bir başı olur. chp toplumu pkk dan daha çok bölmüş ve kutuplaştırmıştır. BİRLİKTE DİRLİK VARDIR.

  • 1