BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.392,45

Bakan Zeybekci açıkladı! 100 milyar dolar..

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "2018'de Türkiye yaklaşık olarak özel sektör eliyle 100 milyar doların üzerinde yatırım yapacak ve bunun doğrudan büyümeye, istihdama, ihracatımıza etkisi olacak" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

Devletin asgari ücretle işi olmaz diyen bakan iktidardan düşünce işi olabiliyomuş

Misafir

Ohhoo..Yine uçuyoruz yineee..Hoooppaalalaaa.

Misafir

15 yıldan beri türkiye kendi iktidarlarının aldığı tetbirlerle büyüdü diye reklam yaptılar.zeybekçi türkiye büyüyecek diyor.madem türkiye yeni büyüyecek,şimdiye kadarki reklamınızın nedeni neydi?türkiye büyümedi büyümez.büyüyen akp iktidarının üyeleri ve yandaş iş çevresinin servetidir.çulsuz gelip, haksız servetler edinen ve erdoğan ın saltanat kayığına binenlerin serveti büyüyor.

ALİ GÜL

YATIRIMLARIN BÜYÜKLÜĞÜ DÜKKAN AÇMADAN BELLİ.İŞSİZ SAYISI ÖZELLİKLE GENÇLERDE AVRUPA BİRİNCİSİ.TUZU KURU OLANLARLA YALAKALARIN İŞİ İYİ

Misafir

Özel sektörün büyük çaplı (220 milyar ABD Doları) dış borcu. Enflasyon ve döviz kurundaki artışa bağlı olarak notu daha aşağı çekilecek. S&P, 2016’da Türkiye’nin kredi notunu yatırım yapılabilir seviyenin iki basamak altı olan BB’ye düşürmüştü.

Misafir

AKP’lileri bir arada tutan AKP ise her kesimden menfaatperestin yeni adresi. Artık daha heterojen, sun’i ve muvakkat bir yapı var. Su almaya başladığı anda gemiyi ilk onlar terk edecek.

Misafir

GEL DE FAİZE KARŞI OLDUKLARINA İNAN Cumhuriyet tarihi boyunca ödenen tutardan daha fazlasını (190 milyar ABD Doları) faiz lobisine ödedi.

Misafir

KAMU İHALE KANUNU 162 DEFA DEĞİŞTİRİLDİ Kamu İhale Kanunu haricinde tutulan ihalelerin tutarı 20 milyar TL’yi aştı. Kamu İhale Kurumu etkisiz hale getirildi. Kurumun bazı yöneticilerinin ihaleye fesat karıştırdığı, rüşvet aldığı ortaya çıktı.Saray’ın tensip buyurduğu firma ya da müşterek gruplar davet usulü ile milyarlarca liralık ihaleleri alabiliyor.

Misafir

EŞİT ŞARTLARDA ŞEFFAF İHALE ESAS OLMALI Gelin görün ki ‘iktidar bozar’ sözünde kendini bulan yozlaşma AKP’ye de sirayet etti. Zamanla iktidar nimetleri ağır bastı ve ‘tüyü bitmemiş yetimin hakkı var’ düsturu çöpe atıldı.

Misafir

15 SENEDE 85 MİLYAR DOLARLIK ÖZELLEŞTİRME Bu rakama Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devredilen (Telsim, Star TV, çimento fabrikaları, Yapı Kredi vd.) şirketlerin satışından gelen 20 milyar dolar ilave edildiğinde AKP’nin 15 senede toplam 85 milyar dolarlık (323 milyar TL) KAMU MILLETIN MILLI varlığını sattığı görülecektir.

Misafir

SON ÇİFTÇİ TOPRAĞI TERK ETTİĞİNDE Son fabrika satıldığında, son çiftçi toprağını terk ettiğinde, beyaz AK Partili adam beton ve asfaltın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak!”

Misafir

14 şeker fabrikasının Adalet ve Kalkınma Partisi’ne (AKP) yakın isimlere satılacağına dair haberler, başta şeker pancarı ile geçimini idame ettiren çiftçiler ve fabrikalarda çalışan işçiler olmak üzere yüz binlerce kişi tedirgin ediyor.

Misafir

şeker fabrikasının satışları tabi

Kemal

20 yildir ayni seyler, cek, cak, se, sa, yerseniz. isin komigi yiyorsunuz da.

Misafir

............ yapacak ve................olacak"

kundemacı

2017 yılı verilerine göre zaden Türkiye'yi uçurmadınız mı daha yatırımı ne yapacaksınız?

  • 1