BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,62
ALTIN 2.394,45

Atatürk’lü ’yaver’ paylaşımı yapmıştı o belediye çalışanı kovuldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyadaki paylaşımı nedeniyle hakkında idari soruşturma başlattığı Salih Zeki Çakıroğlu’nun iş akdine son verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
vatansever

yaşa mustafa kemal paşa seni unutmayacagız

gencoglu

hani özgürlük vardı hani ifade özgürlüğü hani düşünce özgürlüğü sizin özgürlüğünüz ancak dini kutsallara küfür ve hakaret için var madem özgürlük var buyrun buda özgürlük canınız cehenneme reis e dinimize en ağır küfürler edildiğinde İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ maskesine sığınıyorsunuz şimdi özgürlük niye yok

EĞİTİM ŞART....

BİR YERE YAVER OLARAK İŞ'E BAŞLAR HERHALDE.ZAVALLI MI DESEK?,CAHİL BİRİ Mİ DESEK?.KERATA ÖNCE ATATÜRK'Ü İYİ BİR VE DÜRÜST BİR TARİHÇİDEN NELER YAPTIĞINI ÖĞREN SONRA HAKARET ET.

Misafir

RAHMETLİLER HERKESİN ANASINI (O YILLARDA) RUMLARIN KUCAĞINDAN KURTARAMAMIŞ DEMEK Kİ

pala

memlekette çok yr kafalılar var...atatürk sevsin senin sülaleni...ölmüş insandan ne istiyon pç

sahh

yıl olmuş 2017 hala kişiyi kutsama peşinde koşan devletimiz var yazıklar olsun diyorum başka da söze gerek yok

Misafir

bir yerlere yaranmak için ATATÜK e saldıran zavallının biri.

salhor

Özendiğimiz, müreffeh batının sembolü olan ABD'de, insanlar adamın anasını ağlatıyorlar. Ne Pentagon kalıyor, ne ABD başkanı. İtin bir tarafına sokup sokup çıkarıyorlar ve bütün dünya seyrediyor mesela bu tip filmleri. İnsanın şaşmaması mümkün değil. aşağıdaki DOĞRU KODESE rumuzlu mankafa da Sultan Vahdettin Han'ın gemiyle kaçtığından söz ediyor. Şu beynin sahibine, önce kalb takılmalı. Sonra beynini 20 sene şarja bağlamalı. donuk çünkü, kör.

vatan

anıtkabir her şeyi anlatıyor gidin ögrenin

vatan

çok iyi olmuş gereken yapılmış

gereken yapılsn.

Ha burada durumdan vazife falan yok,resmen büyük hakaret var.

doğru kodese.

Ortamdan cesaret alan aklı evveller bunlar,fırsatları olsa kimbilir ne azacaklar.İyide a geri mahluk o resimdeki yaver vatanı kurtardı,diğeri vatana ihanet edip düşman gemisiyle kaçtı.hem hakaret hem iftira hem de vatana ihanet var bu sözlerde.iş akdiyle olmaz!!!!!!!!!!!

Misafir

erdoğan ı eleştirenlere devlet düşmanı,terörist,hain diyenler;atatürk ü hakaret edenler için, ifade özgürlüğünden söz ediyor.ifade özgürlüğü sadece size mi var,yalakalar?

Abdullah

Turkiyede dine imana alalen hakaret eden itler neden yargilanmiyor anlamiyorumki. Daha az muteber bizim dinimiz hasa

Misafir

atatürk ü siyasi geleceği için basamak yapan o belediye çalışanın iş aktinin fesh edilmesi onun için hiçbirşey.nasıl olsa yakın bir zamanda daha iyi belki üst görevlerde iş verilir.belki vekil bile seçerler.

Misafir

DÜN; CEMAATIN KOYNUNDA GÖZLERINI ACANLAR CEMAATE VERIP VERIP VERIP SONRA DA AAAAA BILSEYDIK VERMEZDIK KANDIRDILAR BIZI DIYENLERIN IFADE ÖZGÜRLÜGÜ DEMESI COK MANIDAR

muzaffer ceylan

Fosilleşen 5186 sayılı kanun kaldırılması gerekir. Fazla söze gerek yok. Bu kemalistlerin durumdan vazife çıkarma işine lütfen son verilsin.

ahmet arif aslan

hani ifade özgürlüğü vardı?

  • 1