BIST 10.743
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.504,00
HABER /  SPOR

Yıldırıma Deli benzetmesi

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Abdullah Kiğılı, Aziz Yıldırım'a ilginç bir yakıştırmada bulundu

Abone ol

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden işadamı Abdullah Kiğılı, 100. yılda Aziz Yıldırım'ın mutlaka Fenerbahçe'nin başkanı olması gerektiğini belirterek, "Fenerbahçe'nin böyle bir deliyi bir daha bulması mümkün değil" dedi.

100. yılda Aziz Yıldırım'ın mutlaka Fenerbahçe'nin başkanı olması gerektiğinin altını çizen Abdullah Kiğılı, "Aziz Yıldırım büyük hizmetler yaptı. Bu şekilde gitmesi olmaz. Fenerbahçe'nin böyle bir deliyi bir daha bulması mümkün değil. Zaman zaman takımlarda bu tip sıkıntılar yaşanır. Futbol garip bir oyun. Yaptığınız her şey futbolcunun topu iteklemesine bağlı. Bu yıl öyle ya da böyle şampiyonluk kaçtı. Önemli olan her olaydan bir ders çıkarmak” dedi.

Çorum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Necati Ergun ise, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'nin efsane isimleri arasına girdiğini belirterek, "Sayın Kiğılı'nın da söylediği gibi başkanımız büyük hizmetlere imza attı. Buradan kendisine Çorumlu Fenerbahçeliler olarak 'dön' çağrısı yapıyoruz. İnşallah bu çağrımıza kulak verecek ve 100. yılda da Fenerbahçe'nin başkanı olarak kalacak" şeklinde konuştu.