BIST 10.719
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.499,13
HABER /  SPOR

Fenerden Sarana tepki

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Sadettin Saran'a büyük tepki gösterdi!

Abone ol

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Sadettin Saran'ın, başkan Aziz Yıldırım hakkındaki sözleriyle ilgili olarak, "Kimsenin ucuz şov yapmasının anlamı yoktur. Saran, ne söyleyecekseniz lütfen kongrede kürsüde söyleyin" dedi.

Yüksel Günay, Sadettin Saran'ın başkan Aziz Yıldırım için "Gölgesini kulüp üzerinden çeksin, başkanlığa aday olup olmadığını açıklayarak net tavrını ortaya koysun" şeklindeki açıklamasının bugün gazetelerde yayınlandığını belirterek, "Saran halen kulübümüzün geçici ihraç cezalı bir üyesidir ve cezası Temmuz 2006'da sona erecektir. 24-25 Haziran tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurulda, kulübümüz 100. Yıl kutlamaları nedeni ile kongre gündemine 'genel af' maddesi koyulduğu şu günlerde dahi, cezalı Sadettin Saran tarafından bu şekilde açıklamalar yapılması kulübümüzün manevi kişiliği yanında görevli ve yetkili kişilerin hedef alınarak, bu şekilde suçlanması ve hedef gösterilmesi camiamıza yakışmamaktadır" dedi.

Adaylığın her üye için bir hak olduğunu ifade eden Yüksel Günay, "Hiçbir adayın diğer adaylar için bu şekilde konuşmaya hakkı yoktur. Kongre gündeminde bulunan af maddesini desteklediğimizi bir kere daha duyurmak istiyoruz. Bir adayın diğer bir adayı suçlaması veya yıpratması uygun bir hal değildir. Bu nedenle kimsenin ucuz şov yapmasının anlamı yoktur. Sayın Saran, ne söyleyecekseniz lütfen kongrede kürsüde söyleyin, kongrenin birinci günü salonda bulunun, af maddesi çıktıktan sonra sicil kuruluna müracaat ediniz ve kongreye katılma kartınızı alınız." şeklinde konuştu.