BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Yıldırım taraftarlarını uyardı

Yıldırım, Sarı - lacivertli taraftarlara çağrıda bulunarak tribünlerdeki provoketörlerin oyunlarına gelmemelerini istedi.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sarı - lacivertli taraftarlara çağrıda bulunarak tribünlerdeki provoketörlerin oyunlarına gelmemelerini istedi.

Sarı - lacivertli kulübün resmi yayın organı olan, "Fenerbahçe Dergisi'nde" taraftarlara hitaben yazdığı yazıda önemli konulara değinen Yıldırım, her branşta hedefledikleri şampiyonluk coşkusunu kutlamaya az kaldığını söyledi. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin Nisan ayı sayısında şu görüşlere yer verdi.

"100. yıl sportif hedeflerimizi oluşturan tüm şubelerimizde başarı ve şampiyonluklar için artık bütün sporcularımız son dönemeçlere giriyorlar. Özellikle Nisan ayındaki maçlarımızdan alınacak sonuçlarla asırlık Fenerbahçemiz için hepimizin gurur duyacağı bir tabloyu seyretmek için camia olarak heyecanla bekliyoruz. Ancak, taraftarımızın da özellikle bu dönemeçte üzerlerine önemli görevler düşüyor. Hiçbir zaman Fenerbahçeli olarak kabul edemeyeceğim birkaç kişi yüzünden tribünlerde çıkan olayların cezasını özellikle şu dönemde camia olarak çekmemek için, hepimizin daha dikkatli olması gerekiyor.

Son dönemlerde iç ve dış sahalarda Fenerbahçemizi maçlarda provoke ederek kulübümüze, takımımıza ve camiamıza zarar verdirmek isteyenler arasından başka takım taraftarlarının çıktığı medyada yazılıp çiziliyor. Bundan sonra saha kapatmalarına ve ağır disiplin cezalarına meydan verecek tüm olaylar özellikle profesyonel futbol takımımızın fikstür avantajını yok edecek boyutlara getirecektir. Fenerbahçe'nin gerçek taraftarı, bundan sonra oynayacağımız her maçta güçlerini birleştirir, tüm maç yaptığımız sahaları futbol bayramına çevirip tek ses olursa, hedeflerimize ulaşmamız daha da kolaylaşacaktır. "

"HAYALLERİMİZİN GÖLGELENMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"

Başkan Aziz Yıldırım ayrıca futbol dışında çeşitli branşlarda da şampiyonluk yaşayacaklarını belirterek, "100. yıl hayallerimizin gölgelenmesine asla izin vermeyeceğiz. Sadece 100. yılımızda şubelerimizin alacağı şampiyonlukların değil, yaptığımız tüm etkinliklerin de şampiyonu olacağız. Bundan kimsenin şüphesi, endişesi olmasın. " dedi.

"POLEMİK YERİNE PROJE PEŞİNDEYİZ"

Bu arada Aziz Yıldırım Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını belirterek, "Yıllardır büyük Fenerbahçe idealinden bahsediyorum. Polemiklere katkıda bulunmak yerine tüm yönetici arkadaşlarımla birlikte yeni projeler peşindeyiz. Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak yurt içi ve dışındaki 129 derneğimiz ile birlikte futbol dışı organizasyonlarla üye sayımızın milyonlara çıkartılması için yepyeni çağdaş bir projenin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlıyoruz. Fenerbahçe'yi dünyanın neresinde olursa olsun yaşamak isteyen taraftarlarımız için başlatacağımız bu büyük proje ile Fenerbahçe taraftarına yeni hizmetler sunmanın coşkusunu yine hep birlikte yaşayacağız. " dedi.

"FENERBAHÇE DERGİSİ KURUMSALLAŞMA YOLUNDA ÖNEMLİ BİR KATKI"

Fenerbahçe Dergisi'nin taraftara ulaştırdığı mesajların çok önemli olduğunu ifade eden Yıldırım, "Elinizde tuttuğunuz Fenerbahçe Dergisi Nisan ayında 50. sayısını çıkartıyor. " diyerek şu görüşleri aktardı;"Fenerbahçe içindeki medya kurumları devamlılıklarını geliştirerek sürdürdüğü müddetçe kurumsallaşma temelleri o derece sağlam olacaktır. Ulusal basın kuruluşları arasında saygın yer edinen, Edirne'den Kars'a ve yurt dışındaki bir çok ülkede Fenerbahçe Spor Kulübü resmi dergisinin bayilerde satılıyor olması hepimizi gururlandırıyor. Emeği geçenlere buradan teşekkür ediyorum. Ayrıca Nisan ayının 28'inde Fenerbahçe Piyangosu çekiliyor. Artık son biletleri satın almak için sayılı günleriniz var. Bir sonraki sayı sizlerle şampiyonluk coşkusunu yine bu sütunlardan paylaşmak dileğiyle…"