BIST 10.471
DOLAR 32,82
EURO 35,19
ALTIN 2.450,92
HABER /  SPOR

Maçta evlenme teklifi

Basketçi, ligde oynadıkları maçın ardından salonda açtığı pankartla sevgilisine evlenme teklif etti.

Abone ol

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi (TB2L) A Grubu takımlarından ENKA Aliağa Belediyespor'da oynayan Özgün Önver, ligde oynadıkları maçın ardından salonda açtığı pankartla sevgilisine evlenme teklif etti.

ENKA Aliağa Belediyespor'un ligde bu hafta kendi evinde Sakarya Işık Koleji ile karşılaştığı maç, ilginç bir evlenme teklifine sahne oldu. ENKA Aliağa Belediyespor'da forma giyen Özgün Önver, takımının 95-67 galip geldiği maçın bitişi ile birlikte takım arkadaşlarının da yardımıyla salonun ortasında ''Betül Benimle Evlenir misin?'' yazılı pankart açtı.

Daha sonra pankartın önüne geçerek diz çöken genç basketbolcu, alkışlar arasında kız arkadaşı Betül Orakçı'yı tribünlerden aşağıya davet etti. Seyircilerin yoğun tezahüratları altında salona inen Betül Orakçı'nın, bu sürpriz karşısında bir süre şaşkınlık yaşadığı gözlenirken, sevgilisine sarılarak bir buket gül veren genç basketbolcu Özgün, aldığı ''evet'' yanıtı ile büyük sevinç yaşadı. Genç çiftin bu mutluluğuna ENKA Aliağa Belediyespor'lu oyuncular ve yöneticiler de uzun süre ortak oldu.

GELENEKLERE GÖRE AİLESİNDEN DE İSTEYECEK

Maçta 17 sayı atarak yıldızlaşan Özgün Önver, gerçekleştirdiği ilginç evlenme teklifi sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, kız arkadaşı ile her ikisinin de eğitim gördüğü Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Akademisi'nde tanıştıklarını belirtti.

Evlenmeyi düşünmelerine ve bu yönde kararları olmasına karşın, bugüne kadar teklifte bulunmadığını ifade eden Önver, şöyle konuştu: ''Dün takımımızın yardımcı antrenörü Enver Uzun ile konuşurken böyle bir fikir ortaya çıktı. Maçtan sonra ailemle birlikte Betül'ü istemeye gidecektik. Kız istemeye gitmeden evlenme teklifinde bulunmanın adetten olduğu bana söylendi. Evlenme teklifini bu şekilde maçta yapmayı planladım. Aldığım 'evet' yanıtı beni çok mutlu etti. Başkanımız Taner Kaya başta olmak üzere basketbol şube başkanımız Birtan Saka, antrenörümüz Murat Aşkın ve tüm yöneticilerimize taraftarlarımızın önünde bana bu fırsatı verdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnanılmaz sevinçliyim. İnşallah evliliğimiz de böyle mutlu olur.''

Maç sonrasında karşılaştığı hoş sürpriz karşısında şaşkınlık yaşayan Betül Orakçı, duygularını ifade etmekte zorlandı. Yaşadıklarından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Orakçı, ''Böyle bir evlenme teklifi alacağımdan haberim yoktu. Bilip de söylemeyen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.