BIST 10.102
DOLAR 32,26
EURO 34,86
ALTIN 2.430,69
HABER /  SPOR

Liverpool Arsenali dağıttı

Peter Crouch'un Liverpool adına kariyerinin ilk 'hat-trick'ini yaptığı maçta Rafael Benitez'in öğrencileri, Arsenal'i devirdi.

Abone ol

Peter Crouch'un Liverpool adına kariyerinin ilk 'hat-trick'ini yaptığı maçta Rafael Benitez'in öğrencileri, Arsenal'i 4-1 gibi farklı bir skorla devirerek Premier Lig'de üçüncü sıraya yerleşti.

İngiltere Premier Ligi'nin iki güçlü takımı Liverpool'la Arsenal'i karşı karşıya getiren maçta gülen taraf, Anfiel Road'da rakibini dağıtan Liverpool oldu. Liverpool'un İngiliz yıldızı Peter Crouch, burun ameliyatı nedeniyle 3 hafta uzak kaldığı formasına 'hat-trick' yaparak kavuştu ve Liverpool formasıyla ilk kez bir maçta 3 gol birden attı.

Gollerinin 2'sini karşılaşmanın ilk yarısında, 4. ve 35. dakikalarda kaydeden Crouch, Arsenal'in de son 6 yıldaki en büyük lig yenilgisini almasını sağladı. Liverpool'un üçüncü golü 60. dakikada Daniel Agger'den gelirken, Peter Crouch 81. dakikada perdeyi kapatan golü kaydetti. Arsenal'in tek sayısı ise 73. dakikada Williams Gallas'tan geldi.

Liverpool, elde ettiği bu galibiyetle maç fazlasıyla Arsenal'in 2 puan önüne geçti ve üçüncü sıranın sahibi oldu.