BIST 10.213
DOLAR 32,26
EURO 34,91
ALTIN 2.443,27
HABER /  GÜNCEL

Fıkra gibi intihar girişimi

Bursa’sa bir kişi, "adalet istiyorum" diyerek çıktığı apartmanın çatı katında intihar girişiminde bulundu.

Abone ol

Etibank Caddesi’nde oturan Ahmet Öztürk (54), evinin yanındaki 5 katlı apartmanın çatısına çıkarak, kendisini atacağını söyledi.

Çevredeki vatandaşların "155 Polis İmdat" hattını aramaları üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, sağlık ekipleri ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri önlem aldılar.

Ekipler geldikten sonra da "Adalet istiyorum" diye bağırarak kendisini atacağını söyleyen Öztürk, çatı katına çıkan güvenlik güçleri tarafından ikna edilmeye çalışıldı.

Polislerin tüm çabalarına rağmen çatıdan inmeyeceğini söyleyen Öztürk, polislere hayat hikayesini anlattı.

Öztürk, Ankara Siyasal Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü mezunu olduğunu, eğitimin ardından uzun yıllar fırın işletmeciliği yaptığını belirterek, "Hayatta tüm olumsuzlukları yaşadım. 15 yıl önce eşim de terk etti. Artık adalet istiyorum" dedi.

Merinos Polis Merkezinde görevli komiser Şenol Taş’ın gelmesi halinde çatıdan inebileceğini söyleyen Öztürk’le polis memurları arasında ilginç diyalog yaşandı.

Öztürk’ün, komiserin gelmesi için ısrar etmesi üzerine, güvenlik güçleri, "Şenol gece görevliydi şu an da istirahatli. Şenol’u seviyorsun da bizi beğenmiyor musun" dediler.

Öztürk’ün ısrarı üzerine evinde olan komiser Taş’a cep telefonuyla ulaşılarak olay yerine çağrıldı. Taş’ın beklendiği sırada bir psikolog da çatıya çıkarak Öztürk’ü ikna etmeye çalıştı. Çatıya çıkan psikologun "gözlerime bak" demesi üzerine Öztürk, "Ne bakacağım senin gözüne, çabuk buradan ayrıl" yanıtını verdi.

Taş’ı beklerken güvenlik güçleriyle girdiği diyalogla olay yerinde bulunan herkesi güldüren ve yaklaşık 3 saat çatıda bekleyen Öztürk, komiser Taş’ın olay yerine gelmesinin ardından binadan indi. Öztürk, Taş tarafından Merinos Polis Merkezine götürüldü.