BIST 10.063
DOLAR 32,38
EURO 34,66
ALTIN 2.392,56
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yıkılacak dükkanlarına çare arıyorlar!

Kars'ta, belediye tarafından yıktırılacağı açıklanan iş yerlerinin sahipleri sorunlarına çözüm arıyor.

Abone ol

Kars'ın Bayrampaşa Mahallesi'nde bulunan ve arazisi Devlet Su İşleri'ne ait olduğu için belediyeye tarafından yıktırılacağı açıklanan iş yerlerinin sahiplerini sorunlarına çare arıyor.

Geçtimiz günlerde görüştükleri Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un "Kanunları uygulayacağım" demesi üzerine iyice umutları kırılan iş yeri sahipleri bugün Vali Ahmet Kara ile görüşmek istedi. Vali Kara'nın toplantıda olmasından dolayı görüşemeyen vatandaşlar, cuma günü belediyenin dükkanlarına mühür vuracağını belirttiler. İş yeri sahiplerinden Gürbüz Çetin "Belediye dükkanlarımıza mühür vuracak. Biz o mühürleri kıracağız ve dükkanlarımızda çalışmaya devam edeceğiz. Mühür kırmanın suç olduğunu biliyoruz. Ama bizlerinde başka şansı yok.

Bizlere bu dükkanları yaptıran belediye şimdi neden yıkıyor. Yıkılacaktı neden yaptırdılar. Sonuna kadar direneceğiz. Çoluk çocuğumuzun rızkını biz buradan çıkartıyoruz. Vali Ahmet Kara'dan destek bekliyoruz. Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Cazim Urlu oylarımız almak için her gün yanımızdaydı. Şimdi bizleri yalnız bıraktı. İş yerlerimizi kapattırmayacağız. Aynı şartlarda bizlere sanayi sitesinde dükkan versinler gidelim" diye tepkisini dile getirdi.