BIST 10.320
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.461,12
HABER /  GÜNCEL

F.Bahçe'nin hedefindeki 4 bomba

Fenerbahçe bu kez bir değil, iki değil, tam dört tane bomba ismin peşinde... O isimleri yöneticilerden biri açıkladı....

Abone ol

F.Bahçe'nin ağır toplarından biri, Inter’in 4 yıldızından 2’sini almak için uğraştıklarını açıkladı

Galatasaray galibiyetinin ardından sevince boğulan F.Bahçe’de gelecek yılın planları da başladı. Ama bu transfer çalışmaları ne zaman medyaya yansısa, F.Bahçe resmi sitesinden yalanlamaya gidiyor.

Onlar sitelerinden istediği kadar yalanlasın, F.Bahçe yönetimi farklı düşünüyor.. Dün, transfer konularına hakim, önemli bir F.Bahçe yöneticisiyle konuştum. Adının kullanılmasını istemedi. Ama önemli detaylar verdi.

Vatan'dan Tayfun Bayındır'ın haberine göre  o isim, kulübün Muntari için takipte bulunduğunu doğruladı.. Ve bu transfer çalışması sadece Muntari ile ilgili değil, listede başka isimler de bulunuyor. Inter ile F.Bahçe bir süredir ‘Kardeş Kulüp.’ Aralarında tam bir dostluk köprüsü kurulmuş durumda. Ve bu sayede Sportif Direktör Aykut Kocaman da Milano’yu 2. adresi yapmış durumda.

MANCİNİ, BALOTELLİ, MUNTARİ VE QUARESMA'NIN PEŞİNDE

İŞTE bu iyi ilişkiler sonucunda transfer konusunda ciddi gelişmeler yaşanıyormuş. ‘Önemli’ yöneticiyle yaptığım konuşmada öğrendiklerim: “F.BAHÇE yönetimi yeni sezon için çalışmalara ligin devre arasında başlamış. O dönemde özellikle Balotelli konusunda yoğun görüşmeler olmuş. Hatta transfer bitme noktasına bile gelmiş, ancak Mourinho ’Ona ihtiyacım var’ deyince bu müthiş transfer gerçeklememiş. Daha sonra gelen raporlarda sağ ve sol açıklara ihtiyaç duyulduğu belli olmuş.. Birkaç kez İtalya’ya gidip Inter’in maçlarını seyreden Kocaman son olarak Inter-CSKA maçında tribündeki yerini almış. F.Bahçe, Inter’in az oynattığı açık oyuncuları transfer etmeyi kafasına koymuş durumda. Bunlar Mancini, Balotelli, Muntari ve Quaresma..”

KRASIC ESKİ GÖZDE SON

günlerde medyanın sürekli olarak yazdığı Milos Krasic’le ilgili aynı yönetici ilginç bir detay da aktardı: “Biz onu 3 sene önce listemize almıştık. Çok istedik... Sonra Ruslar, 5 milyon Euro’ya transfer ettiler. Biz de çok şaşırmış, elimizden nasıl kaçırdık diye hayıflanmıştık. Çok iyi bir oyuncu. Koşullar uyarsa onu da almayı düşünebiliriz.”