BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.399,42
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'ı bitiren dedikodu

Galatasaray'ın çöküşü hızlı oldu. Herkes bir neden arıyor. Ortaya atılan bir komplo teorisi var ki gel de düşünme..

Abone ol

4 Mart 2010 tarihinde Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki bu fotoğraf Galatasaray'ı mı bitirdi?

Tugay Kerimoğlu altyapının başına getiren imza töreni sonrası Galatasaray'ın yüzü gülmedi. Lider takım bu tarihten sonra oynadığı 5 resmi maçtan sadece birini kazanabildi.

Konuşulan sadece imza töreni değildi. Çünkü o törende Fatih Terim de vardı.. İşte dile getirilen komplo teorisini İHA habere dönüştürdü..

Tarih: 04 Mart 2010 Perşembe... Yer: Florya Metin Oktay Tesisleri
Galatasaray yönetimi, aldığı ani bir kararla Sarı-kırmızılı ekibin altyapısını unutulmaz futbolcusu Tugay Kerimoğlu'na devretme kararı aldı. Ve bir imza töreni düzenlenmesi kararlaştırıldı.

FATİH TERİM DE VARDI

BEŞİKTAŞ'IN 8 PUAN ÖNÜNDEYDİ 
Sarı-kırmızılılar ayrıca, bu dönemde bir maçı eksik Bursaspor'un 4, Fenerbahçe'nin 5, Beşiktaş'ın tam 8 puan önündeydi. Turkcell Süper Lig'in 28. haftası sonunda ise Galatasaray, lider Bursaspor'un 7, Fenerbahçe'nin 4, Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde 4. sırada bulunuyor.

İmza töreninin onur konuğu olarak da Galatasaray'dan 4 Mart 2004'te gönderilen Fatih Terim, 6 yıl sonra aynı tarih ve aynı günde Florya'ya davet edildi.

TERİM GELECEK RİJKAARD GİDECEK DEDİKODUSU

Milli Takımlar teknik direktörlüğü görevinden istifa eden ve her dönem Sarı-kırmızılı ekiple adı anılan Terim'in, Florya'ya ayak basmasıyla dedikodu kazanı kaynamaya başladı. Kimine göre Frank Rijkaard sezon sonunda gidecek yerine Fatih Terim gelecek, kimine göre de futbol şubesinin başına tek yetkili olarak Fatih Terim getirilecekti.

5 MAÇTA 3 MAĞLUBİYET 1 BERABERLİK

Sarı-kırmızılılar, imza töreninin ardından ligde oynadığı 5 maçta 3 mağlubiyet (Eskişehirspor, Trabzonspor, Fenerbahçe) ve 1 beraberlik (Sivasspor) alırken, sadece Ali Sami Yen'deki Ankaragücü maçından galibiyetle ayrılabildi. Eskişehirspor maçından önce düzenlenen imza törenine kadar Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in geride kalan 22 haftası sonunda liderlik koltuğunda oturuyordu.

İŞTE O TÖREN