BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,94
ALTIN 2.439,60
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yeni emniyet binasında hedef 2011

Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey'i kabul eden Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, "Yeni emniyet binasını 2011'de bitireceğiz" dedi.

Abone ol

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gaziantep’ten Bursa’ya tayin olan Emniyet Müdürü Halil Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Mustafa Bozbey’e Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Turgay Erdem, Ali Karamık ile Recep Tanlak da eşlik etti.

Yılmaz’ın uzun yıllar Bursa’da görev yapmasını dileyen Başkan Mustafa Bozbey, “Bursa’nın güvenliğini sağlamak hepimizin ortak görevidir. Şehrin güvenliği noktasında sizlere elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Bursa huzurlu bir şehir. Ayrıca FSM Bulvarı üzerinde inşaatı devam eden Emniyet Müdürlüğü’nün de bir an önce tamamlanması ve hizmete girmesi konusunda her türlü desteğe hazırız” dedi.

YENİ BİNA 2011 SONUNDA BİTECEK

Bursa İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz da, diğer kurumlarla birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Bursa’nın vizyonunun gelişmesi, vatandaşların refahının artırılması noktasında gerekeni yapacağız. Bursa’da insanların huzurlu bir şekilde yaşamaları için elimizden geleni yapacağız. Nilüfer’de ki yeni emniyet binası için bu yıl 3 milyon TL’nin üzerinde bütçe ayrıldı. 2011 yılı sonuna kadar burada vatandaşlarımıza hizmet vermek istiyoruz” şeklinde konuştu.