BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,63
ALTIN 2.412,77
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Yeditepeli öğrencilerden protokol gezisi

Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Kulübü öğrencileri siyasetin nabzını tutmak için Ankara'daydı.

Abone ol

‘’Politika sadece gözlenebilir değildir’’ mottosu ile yola çıkan Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Kulübü öğrencileri siyasetin nabzını tutmak için Ankara’daydı.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Ankara Protokol Gezisi’nde Adalalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin genel merkezlerine ziyaretler gerçekleştirip, parti grup toplantılarına katılan öğrencilerin bir diğer durağı da Türkiye Büyük Millet Meclisi oldu.

Meclis’de parti grup başkan vekilleri ile görüşmeler yapılıp ülke siyasetine dair fikirler paylaşıldı. Daha sonrasında eski  Cumhurbaşkan’larımızdan Sn Süleyman Demirel ve Sn Ahmet Necdet Sezer evlerinde ziyaret edildi.

İlaveten,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn Ömer Dinçer ile gündem üzerine görüşme yapılırken Dış İşleri Bakanlığı’ndan da kariyer imkanları üzerine bilgiler alındı.

Aynı zamanda Uluslar arası Stratejik Araştırmalar Kurumu, İngiltere, ve ABD Büyükelçilikleri’ne de ziyaretler gerçekleştirilip, fikir alışverişinde bulunuldu.