BIST 10.192
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.406,41
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Vali yardımcısının deprem isyanı

Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Volkan Barış Göçmez, Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nün düzenlediği toplantıda isyan etti.

Abone ol

Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Volkan Barış Göçmez, Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü tarafından düzenlenen ''Yapılarda Uygunluk ve Güvenlikte Tam Güvence'' konulu projenin tanıtım toplantısında, katılımın az olmasına tepki göstererek, konuşma yapmadı.

Kahramanmaraş Valiliği tarafından kamu kurumları arasında başlatılan ''Hizmette Yarışıyoruz'' programı çerçevesinde Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü tarafından hazırlanan projenin tanıtım toplantısı Valilik toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya katılan Vali Yardımcısı Göçmez, katılımın az olmasına tepki göstererek konuşma yapmak istemedi, kürsüye çıkmadı.

Vali Yardımcısı Göçmez'in konuşma yapmaması üzerine projenin tanıtımına geçildi. Göçmez, program sonrasında yaptığı açıklamada,''Katılımın az olmasına anlam veremedim çünkü daha 2 gün önce Elazığ'da hepimizi üzen bir deprem meydana geldi. Bilindiği üzere Kahramanmaraş da fay hattı üzerinde bulunuyor'' dedi.

Hazırlanan projenin binaların güvenliği ve sağlamlığıyla ilgili olduğunu belirten Göçmez, ''Katılımın az olması nedeniyle konuşma yapmak istemedim'' dedi.

Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü tarafından hazırlanan projenin tanıtım toplantısına dinleyici olarak sadece 12 kişinin katıldığı görüldü.