BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,96
ALTIN 2.446,58
HABER /  DÜNYA

Yatak odasındaki bebek telsizi ihaneti ifşa etti! Meğer karısı en yakın arkadaşıyla...

İNGİLTERE'de yaşayan bir adam, yatak odalarındaki bebek telsizi sayesinde eşi tarafından aldatıldığını öğrendi. Duvara doğru çevrilen ancak sesi açık unutulan bebek telsizinden gelen sesler, eşinin onu yakın bir arkadaşıyla aldattığını ortaya çıkarınca olanlar oldu.

Abone ol

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte ihanetlerin delilleri de değişti. 47 yaşındaki Marek Fecko bunun son örneği oldu. Ferko işe gittiğinde cep telefonuna bağlı olan bebek telsizinden gelen seslerle irkildi. Telsizden sevişme sesleri duyan adam hemen ofisinden çıkıp evine gitti.

Ferko eve girdiğinde 11 yıldır evli olduğu karısını eski iş arkadaşı ile sevişirken buldu. Öfkesine yenik düşen Fecko, panikle kendisini arabasına kilitleyen adamı bıçakla tehdit etti.

Beş aydır sürüyordu

Olayın ardından üçüncü kişi olan ancak kimliği açıklanmayan adam, Fecko'dan şikayetçi oldu. Beş aydır devam eden ilişkiden haberdar olunca deliye dönen Marek Fecko'ya 120 saatlik ücretsiz çalışma ile 18 aylık toplum emri verildi. Ayrıca saldırıdan sonra bir yıl boyunca kurbanın yanına yaklaşması yasaklandı.