BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Yardıma giderken ölüm saçtı

Kum yüklü TIR’ı arızalanan sürücü Tamer Başol, kendisi gibi araçları ile kum taşıyan iki akrabasını yardıma çağırdı.

Abone ol

Kum yüklü TIR’ı arızalanan sürücü Tamer Başol, kendisi gibi araçları ile kum taşıyan iki akrabasını yardıma çağırdı. TIR sürücüsü ve çağırdığı akrabalarından Selahattin Duymaz arızalanan aracı tamir ederken inanılmaz bir kazaya kurban gitti.

TEM Otoyolu Bağcılar mevkii, Gaziosmanpaşa yönünde giden 39 DA 820 plakalı TIR, yolda arızalandı. TIR'ı yolun sağına çeken sürücü Tamer Başol (37), kendisi gibi kamyonları ile kum taşıyan akrabaları Selahattin Duymaz ile Seçkin Kaynakçı'yı cep telefonuyla arayıp yardım istedi.

Olay yerine gelen Selahattin Duymaz 39 AE 159 plakalı aracından inerek TIR'ın arızasına bakan Tamer Başol'un yardımına gitti. Daha sonra Başol ile Duymaz'ın yardımına gelen Seçkin Kaynakçı, tipi şeklinde yağan karın da etkisiyle 49 DC 488 plakalı TIR'ın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaynakçı, yol kenarında arızaya bakan akrabalarına çarptı. Meydana gelen kazada Başol ve Duymaz olay yerinde hayatını kaybetti. Polis kazayla ilgili inceleme başlatırken, ölenlerin cesetleri olay yerine gelen ambulansla Bağcılar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazaya neden olan sürücü ise gözaltına alındı.