BIST 10.277
DOLAR 32,24
EURO 34,72
ALTIN 2.385,57
HABER /  SPOR

Demirören kime hareket çekti?

Beşiktaş'ın dün akşamki maçını tribünde izleyen Demirören, sinirlerine hakim olamadı. Neden mi?

Abone ol

Beşiktaş'ın maçın sonlarında duraklaması, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da Nobre’yi oyundan almasıyla gardının düşmesi taraftarların tepkisine neden oldu.

Siyah-beyazlıların 3. golünden önce tribündeki bir seyirci, başkan Yıldırım Demirören’e dönerek “Siz ne biçim yönetimsiniz? Ne biçim bir hoca getirdiniz? Yaptığı değişiklikleri görmüyor musunuz?” şeklinde sert bir tepki verdi.

Takım uzatma dakikalarında 3-2’lik skorla öne geçince, Yıldırım Demirören büyük bir sevinç yaşadı. Demirören bunun ardından kendisine bu sözleri söyleyen bu taraftara dönerek el-kol hareketi yaparak “Gördün mü nasıl bir yönetim mişiz?” diye bağırdı

FUTBOLCULARA HELÂL

BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, dünkü yoğun kar yağışı altında mücadele eden 2 takım oyuncularını da maçtan önce kutladı. Demirören “Biz o kadar giyindiğimiz halde donuyoruz. Sahada mücadele eden oyunculara helâl olsun. Bu sahada oynamak zor iş. Onları şimdiden kutluyorum” dedi. Bu arada Demirören, dün de maçı protokol tribününde değil, yönetime ayrılan bölümde izledi.