BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Yalın Karabükü coşturdu

Pop müziğin güçlü sesi Yalın Karabük Festivali kapsamında verdiği konserde izleyenleri coşturdu.

Abone ol

Karabük Kültür, Sanat ve Sanayi Festivali'nin 2. akşamında düzenlenen halk konserine katılan Yalın, hayranlarını coşturdu. Yalın'ı yakından görmek isteyenler izdihama neden oldu.

Karabük Kültür, Sanat ve Sanayi Festivali etkinlikleri çerçevesinde halk konseri düzenlendi. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserde Tolga Kurtoğlu, Filiz, Eylem ve Yalın sahne alarak, şarkılarıyla Karabüklüler'i coşturdu. Gecede ilk olarak sahneye Tolga Kurtoğlu çıktı. Ardından Karabük doğumlu olduğunu söyleyen Filiz ile eğlenceye ısınan gençler, daha sonra Eylem'in türkülerine eşlik etti. Eylem'in şarkılarını söylemesinden sonra ise Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, festivale katkılarından dolayı Yöresel Dernek temsilcileri ile maddi destek sağlayan firmalara plaket verdi.
Gecenin finalinde ise Yalın sahneye çıktı. Yalın'ın sahneye çıkmasıyla birlikte gençler, barikatları aşıp sahneye yakın olmak istedi. Konser sırasında gençlerle, görevliler arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı. Gençler, açtıkları Yalın posterleriyle doyasıya eğlendi.