BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Nokia oyunseverler için

Nokia’nın yeni nesil mobil oyun platformu N-Gage için hazırlanan web sitesi yayına girdi.

Abone ol

Nokia"nın yeni nesil mobil oyun platformu N-Gage için özel olarak hazırlanan Creatures of the Deep oyununun web sitesi yayına girdi. Ödüllü tasarım grubu Juicy Studios tarafından hazırlanan web sitesinde, derin denizlerdeki yaratıklarla heyecan dolu maceralar yaşanıyor.

Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia"nın yeni nesil mobil oyun platformu N-Gage için hazırlanan Creatures of the Deep oyununun web sitesi yayına girdi. Sitede bloglarla desteklenen bir haber bölümününyanı sıra eğlenceli ve interaktif gizli hazineler yer alıyor. Ayrıca www.mobileangler.com adresinde de merak uyandırıcı bir tanıtım filmi yayınlanıyor.

Ödüllü tasarım ekibi Juicy Studios tarafından hazırlanan Creatures of the Deep web sitesi, toplu halde oynamaya uygun ve eğlenceli interaktif yapısıyla, çok aşamalı bir denizaltı deneyimi sunuyor. Oyunseverler her menü seçeneğinde okyanus yüzeyinden derinlere doğru ilerleyerek sualtı dünyasını keşfediyorlar. Hava koşulları ya da gece-gündüz döngüleri gibi çarpıcı 3D grafikler oyun içinde yeniden şekilleniyor.

Nokia yetkilileri Creatures of the Deep oyunu ile ilgili bir açıklama yaparak şunları ifade ettiler: “Creatures of the Deep oyunu ve web sitesi ile Nokia mobil oyun dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Bu oyun, titreşimli tepkiler ve kamera hareketini izleme gibi yeni özellikleri ile gelişmiş bir oyun deneyimi sunuyor. Yaratıklar ve balıkların arasındaki gerçek savaş, titreşimlerle kullanıcıya yansıtılıyor. Ayrıca oyuncu, kamera hareketlerini algılama özelliğini kullanarak adeta fiziksel anlamda oltasını suya atıyor. Bu özelliklere çarpıcı görsellerin de eklenmesi, Nokia"nın yeni nesil mobil oyun deneyiminde ulaşılan düzeyi kanıtlıyor.”

Creatures of the Deep, oyunseverleri mobil balık avına çıkarıyor. Oyuncular, dünyanın en egzotik av bölgelerine gidiyor, olta atıyor ve tekneler dolusu balık, deniz yaratıkları ve denizaltı cisimleri yakalıyorlar. Tek oyuncu modunda, uçsuz bucaksız hayali ve gerçek av alanlarında sayısız macera yaşanırken; N-Gage Arena ile online turnuva düzenleyenler de dünya balıkçılığının kralı olmak için mücadele ediyorlar.

N-Gage Hakkında

Nokia N-Gage™, oyun sanayiinde yeni bir pazar yaratan yenilikçi bir mobil cihazdır. Aktif ve ileri seviye oyunları tercih eden oyunseverler için Bluetooth ve GPRS üzerinden online ve yüksek kaliteli 3D çok oyunculu oyun ayrıcalığı sunan ilk cep telefonu ve oyun konsoludur. N-Gage™ Nokia Corporation'un ticari markasıdır.