BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

Karne hediyen Yaksudan

Geniş bant çözümlerinde öncü firma Yaksu, başarılı ilk 100 lise öğrencisine ADSL modem hediye ediyor.

Abone ol

Geniş bant çözümlerinde öncü firma Yaksu, “ Karne Hediyen Yaksu"dan” kampanyasıyla başarılı ilk 100 lise öğrencisine Chip Dergisi Test Birincisi Yaksu S-USB ADSL Modem hediye ediyor.

Yaksu"nun Türkiye genelinde eğitime destek vermek amacıyla başlattığı bu kampanyaya, isteyen tüm lise öğrencileri www.yaksu.com.tr sitesinden katılabilecek. 16 Haziran- 31 Temmuz 2006 tarihleri arasında; sitede yer alan formu dolduranlar arasından en başarılı ilk 100 lise öğrencisi, Chip Dergisi Test Merkezi"nce 50 ADSL Modem arasından birinci seçilen Yaksu S- USB ADSL Modem kazanacak.

Türk Telekom onaylı S-USB; küçük yapısı ile kullanım alanında az yer kaplayan tasarımı, tak çalıştır özelliği, kolay kurulum sihirbazı gibi özellikleriyle kullanıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

ADSL teknolojisi ile sağlanan yüksek hızda kesintisiz Internet bağlantısından faydalanırken, aynı zamanda maliyeti azaltmayı hedefleyen kullanıcılar için ideal seçimlerden olan YAKSU S-USB ile kullanıcılar harici bir güç kaynağına gereksinim duymuyor.

ADSL bağlantısı sırasında mevcut telefon hattının da sorunsuz kullanılması için gerekli olan ayırıcı (splitter) da ürün ile birlikte geldiğinden kullanıcıların ayrıca bir harcama yapmasına gerek kalmıyor. Tak çalıştır özelliği ile kolay kurulum sağlanan YAKSU S-USB, yönetim arabirimi ile kullanıcılara modemdeki özelliklerin görülmesi, test edilmesi ve uygulanması gibi kolaylıklar sağlıyor.