BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.444,90
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yalçın, Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti

AK Parti İl Başkanı Yalçın, Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti. Yalçın, "Şehrin kalbi olan Kapalıçarşı'da sağ duyu hakim" dedi.

Abone ol

AK Parti, anayasa değişikliği referandumuna az bir süre kala ziyaretlerine devam ediyor. Bursa'nın kalbi olarak nitelendirilen kapalı çarşı esnafını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, anayasa değişikliği çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.

Uzun Çarşı'dan referandum ziyaretine start veren AK Partililer, çarşıdaki esnafı teker teker gezdi. AK Parti Milletvekili Mehmet Ocakden'in de bulunduğu gezide, partililer esnafa 26 maddelik anayasa değişikliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çarşıda mendil satan yaşlı bir bayanla sohbet eden Yalçın ve Özen, bir simitçiyle de görüştü.

'ÇARŞIDA SAĞDUYU HAKİM'

Referandum ziyaretlerinde çok iyi bir hava yakaladıklarını kaydeden Yalçın, esnafın anayasa paketi hakkında bilinçlendiğini dile getirdi.

Yalçın, "Çarşıda sağduyu hakim. Türkiye'ye nefes ve mesafa aldıracak bir değişiklik olacak. Halkımızı ne kadar bilgi sahibi yaparsak, referandum sonuçlarından da o kadar 'evet' çıkacağına inanıyorum. Kapalıçarşı, Bursa'nın kalbi. Çarşıda önemli gelişmeler var. Esnaf, 12 Eylül günü çifte bayram yapar" dedi.