BIST 10.056
DOLAR 32,22
EURO 34,79
ALTIN 2.428,84
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sanata ücretsiz eğitim desteği

Aliağa Belediyesi, sanatın her dalında verdiği ücretsiz eğitimlere bu yıl da devam ediyor.

Abone ol

 Aliağa Belediye Konservatuarı yeni dönem kayıtlarına başlıyor. Kültür sanat faaliyetlerinin yoğun olarak yaşandığı Belediye Konservatuarı ve Açıkhava Tiyatrosunun tamamen yenilenmesinin ardından kursiyerler daha iyi şartlarda eğitim alacak. Bilgisayar İşletmenliği hariç tüm kurslar ücretsiz veriliyor.


Yeni dönemde Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Latin Dansları, Halk Dansları, Gitar, Bağlama, Keman, Piyano, Ud, Resim, Satranç, Bilgisayar İşletmenliği ayrıca Tiyatroda çocuk, genç ve yetişkin bölümünde kurs verileceğini belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “13 Eylül’de başlayacak kurs kayıtlarımız 30 Eylül’de sona erecek. Sanata ve sanatçıya değer veren bir anlayışla, sanatsal ve kültürel eğitim almak isteyen yurttaşlara da olanaklarımız ölçüsünde her zaman en iyi imkanı sunmak görevimiz. Bilgisayar İşletmenliği kursu haricinde diğer kurslarımızın tamamı ücretsizdir” dedi.

Kayıt tarihini kaçırmayın

13 Eylül’de başlayacak kayıtlar için Zeytinli Park içerisinde bulunan Açıkhava Tiyatrosu’na şahsen başvuru yapılabileceği, konuyla ilgili 616 64 77 numaralı telefondan bilgi alınabileceği belirtildi.