BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Yakın çevresine söylemiş! Kemal Kılıçdaroğlu bundan sonra ne yapacak?

Kemal Kılıçdaroğlu, 13 yıldır yürüttüğü genel başkanlığa, kurultay yenilgisiyle veda etti. Kılıçdaroğlu'nun genel merkezdeki odasını yakın çalışma arkadaşları Sekreteri Derya Gödek ve Rasim Bölücek topladı. Peki Kılıçdaroğlu bundan sonra ne yapacak?

Abone ol

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda, Özgür Özel, ikinci turda 812 oyla, partinin yeni genel başkanı seçildi. Kılıçdaroğlu, 13 yıldır yürüttüğü genel başkanlığa, kurultay yenilgisiyle veda etti.

Sabah'tan İlker Turak'ın haberine göre Kemal Kılıçdaroğlu'nun yakın çalışma arkadaşları Sekreteri Derya Gödek ve Rasim Bölücek odasını topladı.

CHP'nin Genel Merkez 12. Kat kaynaklarından edinilen bilgilere göre, CHP'nin eski Liderinin Sekreteri Derya Gödek, kıymetli hediyeleri ve eşyaları kolilerle yardımcısı Ömür Polat'a kapalı otoparktaki özel tutulmuş bir araca taşıttı.

Kolilerde Sekreter Gödek'e özel olarak belediyelerden gelen hediyeler yine ünlü mağazaların alışveriş kartları ve birçok evrakın bulunduğu belirtildi. 

Kılıçdaroğlu bundan sonra ne yapacak?

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yakın çevresine "Bir süre dinleneceğim, sonrasında konuklarımla görüşmek adına özel bir ofis kiralayacağını" belirttiği ifade edildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İstanbul güne kuvvetli sağanakla başladı! Meteoroloji'den uyarı geldi sürpriz kar yağışı açıklaması
Foto Galeri İstanbul güne kuvvetli sağanakla başladı! Meteoroloji'den uyarı geldi sürpriz kar yağışı açıklaması Galeriye Gözat