BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.511,21
HABER /  MAGAZİN

Ya başına güneş geçti, ya da delirdi!

Evlenip dinini değiştiren Tuğçe Kazaz deli deli hareketlerine devam ediyor. Bu kez hedefinde gazeteciler vardı. Direğe çıkıp onlara bağırdı.

Abone ol

Manken Tuğçe Kazaz, Eylül 2005’te evlendiği Yunan Yorgos Seitraidis’i 1 yıl önce terk etti. Çünkü Fransız yönetmen Ramin Matin’e aşık olmuştu. Yönetmen sevgilisini de 2 ay önce bırakan Tuğçe Kazaz, Bodrum-Yalıkavak’ta demirli Seebee (Deniz Arısı) adlı teknede görüntülendi. Ancak tuhaf hareketleri dikkat çekti.

DİREĞE TIRMANIP ALEM YAPIYORUZ DİYE BAĞIRDI

Teknenin direğine çıkmak için dakikalarca uğraşan Tuğçe Kazaz’ın yanında adlarını açıklamadığı 3 genç vardı. Tuğçe fotoğrafları çekilirken ‘Alem yapıyoruz, bunu da yazın’ dedi.

İÇLERİNDEN BİRİ SEVGİLİM, BİLİN BAKALIM HANGİSİ?

Tuğçe Kazaz direğe çıkmaya çalıştığı sırada arkadaşlarından “Dikkat et, düşeceksin” diye sık sık uyarı aldı. Kahkahalarla gülen ve “Bana bir şey olmaz” diye bağıran Tuğçe Kazaz daha sonra arkadaşlarını da tırmanmaya zorladı. Tuğçe Kazaz karaya çıktıktan sonra da “Tatil yaptığınız teknede sevgiliniz de var mıydı?” sorularına şöyle cevap verdi: Evet, içlerinden biri sevgilim. Ama bunu size asla söylemem. Bilin bakalım hangisi sevgilim?