BIST 10.739
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.506,97
HABER /  POLİTİKA

Başbakan tatilde böyle yakalandı

Bodrum'un en ünlü ve en lüks oteli Rixos'da ailecek tatil yapıyorlar. Medya bu kez başbakan ve ailesini görüntülemiyi başardı.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesi, Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki Rixos Otel'de tatil yapıyor. Gece yarısı geldiği otelden dün öğle saatlerine kadar hiç dışarı çıkmayan Başbakan Erdoğan, giydiği sarı- lacivert tişörtü ve torunuyla birlikte kameralara yakalandı.

SÜPER LÜKS OTELDE TATİLDE

Eşi Emine Erdoğan, çocukları ve torunlarıyla birlikte, Bodrum'un Torba Mevkii'ndeki Rixos Otel'e yerleşen Başbakan Erdoğan, yoğun gündemin yorgunluğunu atıyor. Erdoğan çiftinin kaldığı otelin yarısı boşaltıldı. Müşteriler başka otellere yönlendirildi.

Erdoğan'ın villasının bulunduğu bina beyaz tül örtülerle kapatılırken, sahilindeki ahşap iskelenin tamamı ve ağaçlar arasındaki yürüyüş yolu da paravanlarla örtüldü. Otelin etrafında kuş uçurtulmadı. Yaklaşık 40 koruma, ormanın içerisi dahil, dürbünlerle her yanı gözetledi, Sahil Güvenlik botu da denizden koruma yaptı. Başbakan Erdoğan'ın geldiğini duyan tatilciler sürat motorlarıyla otelin bulunduğu Zeytinli Koyu'na geldi.

İSKELEDE GÜNEŞLENDİ

Lacivert ve uzun bir şort giydiği görülen Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal ile uzun süre sohbet ettiği gözlerden kaçmadı. Ailedeki tüm kadınlar mavi ve lacivert haşemalarla denize girerken, Başbakan Erdoğan iskelede güneşlenip torunuyla oynadı.

ERDOĞAN AİLESİ TATİLDE OBJEKTİFLERE
BÖYLE YAKALANDI... FOTOĞRAFLAR DİĞER SAYFADA...


[PAGE]





[PAGE]





[PAGE]





[PAGE]





[PAGE]





[PAGE]





[PAGE]





[PAGE]