BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,85
ALTIN 2.479,43
HABER /  SEÇİM

Vural'dan çarpıcı açıklama: MHP birinci çıkmazsa...

MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili adayı Oktay Vural, oyunu kullandıktan sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Abone ol

MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili adayı Oktay Vural, "Ben inanıyorum ki bundan sonra 1 Kasım seçimlerinden sonra oluşacak milli irade doğrultusunda bir mutabakat zemini güçlenecek" dedi.

SEÇİM SONUÇLARI 2015 - İL İL MİLLETVEKİLİ SAYISI

Gaziemir ilçesi Yahya Kemal Beyatlı İlk Okulu'nda oy kullanmaya gelen Vural, bir süre buradaki vatandaşlarla sohbet etti. Vural, 1137 numaralı sandıkta oyunu kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerin huzur içerisinde geçmesi ve Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu.

MUTABAKAT ZEMİNİNİ GÜÇLENDİRSİN

7 Haziran seçim sonuçlarını hazmedemeyenlerin getirdiği bir sürecin sonucunda yeniden sandık başına gidildiğini savunan Vural, "Ben inanıyorum ki bundan sonra 1 Kasım seçimlerinden sonra oluşacak milli irade doğrultusunda bir mutabakat zemini güçlenecek aziz vatandaşlarımızın cumhuriyetimizin kutladığımız 92. yıl dönümünde cumhuriyetin hukuk devleti vasfına, parlamenter demokrasiye sahip çıkacak bir mutabakatı güçlendireceğine yürekten inanıyorum" diye konuştu.

MHP BİRİNCİ PARTİ ÇIKMAZSA

Vural, seçim sonuçlarına göre MHP'nin birinci parti çıkmaması durumunda, bir iradenin oluşması noktasında provizyonlarının olumlu şekilde kullanacaklarını söyledi.