BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,47
ALTIN 2.489,33
HABER /  GÜNCEL

Voleybolda protestonun böylesi

Üç aydır para alamayan Beşiktaşlı kadın voleybolcular, tepkilerini ilginç bir şekilde dile getiriyor.

Abone ol

Salonda iki gündür servis atılmıyor, smaç vurulmuyor, manşet alınmıyor. Seslerini duyuramayan kızlar topa ellerini sürmüyorlar, sadece koşuyorlar.

Futbolda taihinin en pahalı kadrosunu oluşturan Beşiktaş’ın filesinde boykot var. Paralarını üç aydır alamayan siyah beyazlı kadın voleybolcular, ilginç bir protesto yöntemine başvurdu. Antrenman saatlerinde salona gelen sporcular, halter çalışıp, koşuyorlar. Ancak voleybol ile ilgili hiçbir aktivitede bulunmuyorlar. Nasıl mı? İşte yanıtı...

Öncelikle hiçbir voleybolcu topa el sürmüyor. Bu iki günlük antrenmanda ne servis atılıyor, ne smaç vuruluyor, ne de manşet alınıyor. Kısacası voleybol adına hiçbir şey yapılmıyor. Antrenmanı izleyip de voleybolcuları tanımayanlar, hangi branşın sporcuları olduklarını çözemiyorlar.

Kimsenin parası kalmaz
Siyah beyazlı yöneticilerin, “Hiçbir sporcunun Beşiktaş’ta parası kalmaz. Şimdiye kadar da kalmadı. Ancak ödemelerde zaman zaman aksamalar olabiliyor. Sonuçta sezon bittiğinde her sporcumuzun alacakları kuruşuna kadar ödenir” şeklindeki verdikleri sözlerini de unutmamak gerekiyor.