BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Via Port Venezia'dan asırlık yatırım

Via Port Venezia projesinde her metrekaresi altı bin ton yük taşıyabilen ve 100 yılı aşkın yüksek dayanıma sahip C-60 sınıfı beton kullanıyor.

Abone ol

Via Port Venezia projesinde her metrekaresi altı bin ton yük taşıyabilen ve 100 yılı aşkın yüksek dayanıma sahip C-60 sınıfı beton kullanıyor.

Toplam 2 bin 200 nitelikli konutun, 45 ve 51 kattan meydana gelen beş kulenin yer aldığı Via Port Venezia'da, çoğunlukla barajlarda ve Havaalanı pistlerinde kullanılan C-60 sınıfı yüksek dayanımlı beton kullanılıyor. Via Port Venezia'da kullanılan yüksek dayanımlı C-60 sınıfı beton sayesinde kolon, perde, döşeme gibi taşıyıcı kesitlerin küçülmesine izin veriliyor bu sayede Daire ve ofislerin net kullanım alanları artıyor.

Via Port Venezia Satış ve Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu "Üçte ikisinin satışını gerçekleştirdiğimiz Via Port Venezia'da, C-60 sınıfı beton kullanarak Türkiye'nin yüksek dayanıma ve teknolojiye sahip sayılı projelerinden birisini hayata geçiriyoruz. C-60 sınıfı beton kullanılan yapılarda su, beton içindeki çelik donatılara ulaşamıyor ve böylelikle çelik materyallerin çürümesi engelleniyor" dedi. Hayırlıoğlu, C-60 sınıfı betonun, sadece suya karşı değil aynı zamanda diğer sıvıları ve gazları da geçirmeyen bir özellik taşıdığı için Via Port Venezia'nın, doğal afetlere karşı son derece dayanıklı olduğunu ve yıllarca sağlam bir şekilde ayakta kalacağını sözlerine ekledi.

Via Port Venezia, toplam 2200 nitelikli Konut, 4 yıldızlı Otel, 60 bin m2'lik kiralanabilir alana sahip Alışveriş Merkezi ve 50 bin m2 Ofis alanlarından oluşuyor. TEM Otoyolu'nun hemen yanında hayata geçirilen proje, Eski Edirne Asfaltı üzerinde, Habipler-Topkapı tramvay hattının yanı başında konumlanıyor. Proje aynı zamanda yeni yapılacak Mecidiyeköy-havalimanı arası metro hattından direkt bağlantı alıyor.

Via/Port Venezia İletişim bilgileri

Web : www.viaportvenezia.com

e-posta : info@viaportvenezia.com

Tel : 444 8 842