BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,71
ALTIN 2.445,10
HABER /  DÜNYA

Çevik kuvvet polisinden Gezi Parkı şarkısı

Müslüm Gürses ve Bülent Ersoy taklitleriyle ünlenen çevik kuvvet polisi İbrahim Vatansever’in Gezi Parkı olayları ile ilgili seslendirdiği y...

Abone ol

Müslüm Gürses ve Bülent Ersoy taklitleriyle ünlenen çevik kuvvet polisi İbrahim Vatansever’in Gezi Parkı olayları ile ilgili seslendirdiği yeni şarkısı internette yoğun ilgi gördü.
Daha önce saha içi şiddet olaylarını eleştiren görüntüleri ile sosyal medyada tıklanma rekorları kıran İbrahim Vatansever, bu sefer Gezi Parkı olayları ile ilgili bir şarkı hazırladı. Müslüm Gürses’in şarkısının sözlerini, "Ben hep gaz sıkmaya mecbur muyum, itirazım var taşkınlık yapana" şeklinde değiştiren polis memuru İbrahim Vatansever, polis aracı içinde söylediği klibiyle dikkat çekiyor.
Klibine, “Bu şarkıyı ağır şartlar altından çalışan polis arkadaşlarıma söylüyorum” diyerek başlayan Vatansever, eylemcileri polise zarar vermemeleri konusunda uyardı. Vatansever, yaşanan olaylara, “Yakmayın, yakmayın, polisim ben. Yıkmayın yıkmayın hizmetindeyim ben. Atmayın, tutmayın polisinim ben. Sövmeyin, sövmeyin şehidinim ben” sözleriyle tepki gösterdi.
Mardin’de çevik kuvvet polisi olarak görev yapan Vatansever’in yeni şarkısı, internette yoğun ilgi görüyor.
(İHA)