BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Van Gaaldan Fenere mesaj

Fenerbahçe'yi UEFA Kupası'nın dışına iten Alkmaar'ın hocası; oyuncusu Şota bulunduğu bir ortamda bombayı patlattı;

Abone ol Dünyanın en önemli teknik direktörlerinden birisi olan Louis Van Gaal'den Fenerbahçe'ye mesaj var! Halen ülkesinin AZ Alkmaar takımını çalıştıran ve geçtiğimiz ay Fenerbahçe'yi UEFA Kupası'nın dışına iten Hollandalı teknik adam, sarılacivertli ekibi çalıştırmak istediğini söyledi.

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen ve şu anda AZ Alkmaar'ın kaptanlığını yapan Şota Arveladze ve onun Türk arkadaşlarının bulunduğu bir ortamda bu düşüncesini paylaşan Van Gaal'in, "Fenerbahçe potansiyeli olan bir kulüp. Tesisleri ve stadı gerçekten müthiş. İnanılmaz bir taraftar grubu var. Onlarla yaptığımız maçlarda da gördük ki oldukça yetenekli oyunculara sahipler. O kadronun üzerine yapılacak birkaç takviyeyle Fenerbahçe'yi Avrupa'da şampiyon yaparım" dedi.

HEMEN YÖNETİME İLETTİLER

Fenerbahçe'yi UEFA Kupası'ndan elediği maçtan sonra gerçekleştirdiği basın toplantısında Zico ile ilgili ironik cümleler kuran Van Gaal'in arkadaş ortamında dile getirdiği bu sözlerini duydukları için mutlu olan Şota'nın arkadaşları, durumu hemen aracılar vasıtasıyla Fenerbahçe yönetimine iletti. Konuşmadan büyük bir memnuniyet duyan sarılacivertli yönetim konuyla ilgili bir açıklama yapmaktan sakındı.

ONUN İŞİ KUPA KAZANMAK
Fenerbahçe'ye Avrupa'da bir kupa kazandırmak istediğini söyleyen Van Gaal'in zaten işi bu... Ajax ile bir Şampiyonlar Ligi bir de UEFA Kupası kazanmayı başaran Louis Van Gaal, Barcelona'nın başındayken de iki kez İspanya Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Kaynak: Sabah-Oğuz Yörük