BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Alex, Yıldırayın yerine

Bu transfer bombasını Alman Kicker dergisi yazdı. Plan, Yıldıray'ın yerine Alex'i almak...

Abone ol

ALMAN spor dergisi Kicker, Hertha Berlin’in, F.Bahçeli Alex’in peşinde olduğunu iddia etti. Haberde, Hertha Berlin yöneticilerinin milli futbolcu Yıldıray Baştürk’ün takımda kalacağına inanmadıklarını ve F.Bahçe’de sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı futbolcu Alex ile ilgilendikleri belirtildi.

Hertha Berlin Menajeri Dieter Hoeness’in hafta ortasında Türkiye’ye gittiğini ve bu konuda görüşmelerin süreceği belirtilen haberde, Hoeness’in, Yıldıray’ın gitmesi durumunda bir yıldız futbolcu almak istediği kaydedildi.

ZICO, GILBERTO’YU İSTEDİ
KICKER ayrıca Hertha Berlin’in, hafta başında çıkan haberlerde İnglitere’nin Newcastle takımında forma giyen ve 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Emre Belözoğlu ile de ilgilendiğinin yazıldığı, ancak F.Bahçe’yle sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve bonservisi olmayan Alex’in bedelinin ödenebilir olduğu belirtildi.

Öte yandan yine Almanya’da yayınlanan B.Z. gazetesi de F.Bahçe’nin Hertha Berlin’de oynayan Brezilyalı Gilberto’nun peşinde olduğunu yazdı. Haberde, Zico’nun Brezilya gazetelerinde “Gilberto favorim” dediği, F.Bahçe’nin Gilberto’nun yanı sıra Roberto Carlos’u da renklerine katmak istediği ifade edildi.

ROBERTO CARLOS DA VAR
HABERE göre, Carlos’un menajeri Dino Basalic, futbolcunun F.Bahçe’den aldığı bu tekliften dolayı onur duyduğunu ve bu teklifi ciddiye aldığını söyledi. Gilberto ise Zico’nun kendisini istemesinin hoşuna gittiğini belirterek, “Onun gibi bir büyük futbolcunun beni iyi bulması bir onurdur, ancak şu an 2008 yılına kadar sözleşmem olan Hertha’yı düşünüyorum” dedi.//