BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,64
ALTIN 2.414,15
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Vali'den başarılı öğrencilere altın

İrfan Balkanlıoğlu, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)'nda dereceye giren FEM Dershanesi öğrencilerine altın hediye etti.

Abone ol

Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, YGS'de dereceye giren Bingöl FEM Dershanesi öğrencilerini makam odasında kabul etti.

FEM Dershanesi Müdürü Mahmut Şamlı ve Müdür Yardımcısı Bayram Balat, Türkçe Öğretmeni Hamza Aydın, YGS 3'te Bingöl birincisi olan Mahmut Gürsu ve YGS sınavında Bingöl dördüncüsü olan Ramazan Dengeşik dün saat 15.30'da Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret ederek, çiçek takdim etti. Makam odasında başarılı öğrencileri kabul eden Balkanlıoğlu, öğrencilerin bir sonraki sınavda daha başarılı olmalarını diledi. YGS sınavında dereceye giren FEM Dershanesi öğrencilerini kutlayarak, birer altın hediye eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, "İlimizde eğitim ve öğretimin gelişmesinde dershanelerin önemi büyüktür bu bağlamda FEM dershanesinde böyle ilimize birincilik ve dördüncülük kazandıran yönetici ve öğretmenlerini kutluyorum. Aynı zamanda verilen derslerine çalışarak verilen ödevleri zamanında yaparak başarı elde eden öğrencileri ayrı ayrı kutluyor ve bundan sonraki imtihanlar daha da başarılı olmalarını diliyorum." dedi.

FEM Dershanesi Müdürü Mahmut Şamlı ise Bingöl'ün eğitim seviyesini yükseltmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayarak, bunun için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.