BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.469,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Erzincanlı esnaflar başkanlarına güveniyor

Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı, meslek odası başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Abone ol

Genel kurulda yapılan seçimde güven tazeleyen Necmettin Ünal birlik başkanlığı görevine yeniden seçildi.

Divan başkanlığını Erzurum Esnaf Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat’ın yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Vali Abdulkadir Demir Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aydın Yalvaç ve birliğe bağlı meslek odalarının başkan ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıya yoğun bir katılım vardı.

Genel Kurulda konuşan Erzincan Valisi Abdulkadir Demir ve Belediye Başkanı Yüksel Çakır genel kurulun esnaf ve sanatkara hayırlı olmasını dileklerinde bulundular. Daha sonra esnaf odaları birliğinde görev yapmış olan eski başkanlar Necati Polat, Zafer Potur ve 10 yılı aşkın görevde bulunan Nizamettin Çakar ve Ebubekir Ezgin’e plaket verildi.

Toplantıda daha sonra bilançolar, faaliyet raporu, denetim kurulu raporu okunarak Genel Kurula Katılanlar tarafından ibra edildi. Ardından Başkan adayları Necmettin Ünal ve Oral Sarıoğlu birer konuşma yaparak yaptıkları ve yapacakları faaliyetler hakkında bilgi verdiler. Genel kurulda daha sonra seçim maddesine geçildi. Birliğe bağlı 12 Merkez ve 8 ilçe olmak üzere 20 Meslek Odası Başkanı ile yönetim kurulu üyelerinin oy kullandığı seçimde güven tazeleyen Necmettin Ünal, Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığı görevine yeniden seçildi.