BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,09
ALTIN 2.471,33
HABER /  GÜNCEL

Kahraman esnaf fragman oldu (video)

İçki değiştirme meselesi yüzünden 4 kişiye kahramanca direnen esnafın görüntüleri internette fragmana dönüştü.

Abone ol

Eskişehir'de, bir Tekel bayiinde "içki değiştirme" meselesi yüzünden çıkan kavgada bıçaklanınca kendisine saldıran 4 kişiye 5 kasa içki dolu şişe atan esnaf Ahmet Yılmaz, hayran kitlesine ulaştı.

Yılmaz'ın sosyal paylaşım sitelerinde grup kuran hayranları, olayın internette tıklanma rekorları kıran güvenlik kamerası görüntüleriyle "Tekel Savaşları" adlı film fragmanı bile oluşturdu.

FİLM FRAGMANI OLDU

Eskişehir'in Cumhuriyet Bulvarı'ndaki bir Tekel bayiinde iki hafta önce meydana gelen olayda, kendisine saldırıp sol bacağından bıçaklayan M.D., M.A., M.K. ve H.D.'yi dükkandaki içki şişelerini atarak kovalayan oto kiralama dükkanı sahibi Ahmet Yılmaz, güvenlik kamerası görüntülerinin internette hızla yayılmasıyla bir anda hayran kitlesine ulaştı.

O esnafın dükkanını kurşunladılar
Eskişehir'de, bir Tekel bayiinde "içki değiştirme" meselesi yüzünden çıkan kavgada bıçaklanınca kendisine saldıran 4 kişiye 5 kasa içki dolu şişe atan esnafın oto kiralama dükkanı kurşunlandı. İş yerine tüfekle ateş eden 2 kişi güvenlik kamerasına yakalandı.

Yılmaz'ın hayranları sosyal paşlaşım sitelerinde kendisi için gruplar kurdu ve birbirinden ilginç hale getirdikleri resimlerini paylaştı. Hayranları, söz konusu görüntülerle film "Tekel Savaşları" adlı film fragmanı bile oluşturdu.

Ahmet Yılmaz, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Tekel bayii ile ilgili zarar tespiti oldu, hasar 4 bin 500 TL civarında çıktı. Onu da sigortadan karşılamışlar. Sigorta şirketi o masrafı ödemiş. Bayici de benden herhangi bir talepte bulunmadı" dedi.

VATANDAŞ POLİSLİĞE SOYUNURSA NE OLUR?

[PAGE]

Samsun'da bir bayanla karşılıklı bıçak çekme olayına müdahale eden polis memuru, beline sarıldığı zanlıyı sağa sola sürüklenerek zorlukla gözaltına almaya çalıştı, vatandaş ise polisliğe soyunup orantısız güçle şahsa müdahale etti.

Kale Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'nda A.T. (26) erkek ile Ç.K. (30) isimli bayan arasında para yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bayan ve erkek karşılıklı bıçak çekti.

Meydanda görevli polis memuru olaya müdahale etti ve bıçak çektiği iddia edilen erkek şahsın beline sarılarak zapt etmeye çalıştı. Şahsın direnmesi üzerine zor anlar yaşayan ve yakaladığı şahsı bırakmak istemeyen polis memurunun yardımına vatandaşlar koştu. Polisin zor anlar yaşadığını gören vatandaşlar, polisliğe soyundu.

Vatandaşlar, orantısız güç uygulayarak şahsı yaka paça tutup polis otosuna götürmeye çalıştı. Tartıştığı bayana tepkisini sürdüren ve polis otosuna binmek istemen şahıs, polisliğe soyunan vatandaşların yardımıyla devriye otosuna konuldu. Vatandaşların uzaklaşmasını, müdahale etmesini istemeyen polis memuru ise otomobili binerek şahsı polis merkezine götürdü. Olay yerinden kaçan bayan ise daha sonra yakalandı.

KÜÇÜK KIZLARI KANDIRIP FUHUŞA ZORLADILAR

[PAGE]

Adana'da, Gaziantep'ten getirdikleri küçük yaşta bir kızı kandırarak fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 3'ü kadın 7 kişi yakalandı.

16 yaşında bir kız, 3'ü kadın 7 kişi tarafından kandırılarak 20 gün önce Gaziantep'ten Adana'ya getirildi. İsmi açıklanmayan kız çocuğu, bu kişiler tarafından erkeklerle ilişkiye zorlandı. Kız çocuğu 15 gün içinde tehdit ve kandırma yoluyla çok sayıda erkekle birlikte oldu.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir istihbarat üzerine küçük yaşta kıza fuhuş yaptıran çeteyi takibe başladı. Bir süre takibini sürdüren polis, daha sonra 3'ü kadın 7 kişi ile birlikte kız çocuğunu kaldığı eve baskın düzenleyerek gözaltına aldı.

Kız çocuğu yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü sonra ailesine teslim edildi. Kız çocuğunu fuhuşa sürükleyen yedi kişi emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Borcu için çatıya çıkan gencci polis nasıl ikna etti?

[PAGE]

Kayseri'de 900 TL borcu olduğu gerekçesiyle bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkışan 24 yaşındaki genç, polisin borcunun ödeneceğine dair söz vermesi üzerine ikna oldu.

Karabük'ten Kayseri'deki asker yeğenini ziyarete gelen Tevfik K. (24), bir evin damına çıkarak intihar etmek istedi. Durumu gören vatandaşların ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi geldi.

Polisin ikna çabalarına karşılık vermeyen Tevfik K.'nin, çocuğunun ölümün ardından psikolojisinin bozulduğu öğrenildi. Geçtiğimiz yıl da eşinin kendisini terk etmesi ve 900 TL'lik borcu yüzünden bunalıma girdiği öğrenilen Tevfik K., gazeteci, polis ve itfaiye ekiplerine taş atarak yalnız
kalmak istediğini söyledi.

Yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sırasında birçok kez vücudunun çeşitli bölgelerini jiletle yaralayan şahıs, polis memurlarının borcunun ödeneceğine dair söz vermesi üzerine ikna oldu.

Tevfik K. daha sonra ifadesi alınmak üzere merkeze götürülürken, borcunun ödeneceğine dair sözün ise yerine getirileceği öğrenildi.