BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Uşak'ta heyecan yaratan seçim!

Uşak'ta günlerdir konuşulan seçim nihayet yapıldı..

Abone ol

Uşak Kent Konseyi başkanlığına gerçekleştirilen genel kurul sonucu Cafer Çankaya seçildi.

3 ADAY YARIŞTI
Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Genel Kurula Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Sadettin Özürk ve davetliler katıldı.
Geçtiğimiz aylarda ilki gerçekleştirilen ve Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü’ne yapılan itiraz nedeni ile iptal edilen genel kurulun bugün gerçekleştirilen ikinci toplantısına 3 kişi aday oldu. Enis Aytekin, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Uşak Büro temsilcisi Ahmet Mıdık ve Makine Mühendisi Cafer Çankaya başkanlık için yarıştı.

YENİ BAŞKANDAN İLK SÖZLER
Üç turda gerçekleştirilen seçimler sonunda Cafer Çankaya başkan seçildi.
Oylama sonucu yaptığı açıklamada Uşak’a hizmet etmek için çalışacaklarını ifade eden Cafer Çankaya,“ Bizim hedefimiz kamu kurum ve kuruluşları, belediyemiz, üniversite ve sivil toplum örgütleri ile diyalog ve işbirliği içinde bulunmak. İlimizin 21. yüzyıla yakışır bir kent olarak gelişmesini sağlamak için elimizden gelen gayret ve çabayı vereceğiz. Hedeflere ulaşmak için gerekli meclis ve çalışma grupları oluşturulacak, toplumun her kesimi kucaklanmaya çalışılacaktır”dedi.