BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,79
ALTIN 2.503,17
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Koca'yı Tüzmen'in elinden zor aldılar!

8 fire Ak Partili vekilleri birbirine düşürdü. Fireci vekillerin başında olduğu iddia edilen Tüzmen Faruk Koca'nın üzerine yürüdü.

Abone ol

İNTERNETHABER

AK Parti karıştı. Eski Bakan Kürşat Tüzmen, Ak Partili milletvekili Faruk Koca'nın üzerine yürüdü.

Olayların bu duruma gelmesine neden olan ise Ak Parti'deki fireci 8 vekilin kim olduğu arayışı...

TÜZMEN'İ BAKAN YILDIZ ZOR SAKİNLEŞTİRDİ. FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!

HERKES O 8 VEKİLİ ARIYOR

Anayasa Değişikliği Teklifi'nde parti kapatma maddesinin reddedilmesinin ardından herkes Ak Parti'deki hayır oyu veren vekillerin kim olduğunu arıyor.

KOCA BİR LİSTE YAPTI

Hatta Ak Partili vekil Faruk Koca 'olası fireci vekiller'i yazdığı bir listeyle görüntülendi. Bu listenin başında da eski bakan Kürşat Tüzmen yer alıyordu.

TÜZMEN TEPKİ GÖSTERDİ, KOCA ÖZÜR DİLEDİ

Tüzmen önce "Başbakan uçurumdan atla dese atlarız. Başbakan yalakalığı yapanlardan hesap soracağım’ diyerek Koca'yı yalanladı.

Koca hemen bir özür açıklaması yaptı... Elindeki kağıdın bir liste olmadığını söyledi.

KULİSTE YUMRUKLAŞMA SON ANDA ÖNLENDİ

Ancak Tüzmen bu açıklamaya inanmamış, siniri dinmemişti. Meclis kulisinde ‘Yeter ulan kimmiş o bizim adımızı karıştıran’ diyerek Faruk Koca'nın üzerine yürüdü. Koca'nın yüzündeki üzgün ifade ise dikkat çekiciydi.

YILDIZ ENGELLEDİ

İki Ak Partili vekil arasındaki olası bir yumruklu kavgayı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız engelledi. Tüzmen'in koluna girerek ortamdan uzaklaştıran Yıldız bir süre onunla sohbet etti. Bu sohbet esnasında Tüzmen'in yüzündeki sinirli ifade kameralara yansıdı. Yıldız daha sonra Tüzmen’i Meclis bahçesine çıkararak eski bakanı tamamen sakinleştirdi.