BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ödemiş yeni fuar merkezini bekliyor

Ödemiş Belediye Başkanı Keskin, Şehit Özpolat Caddesi’nde bulunan Milli Fuar’ın taşınma zamanın geldiğini belirtti.

Abone ol

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Şehit Özpolat Caddesi’nde yer alan Milli Fuar’ın taşınma vaktinin geldiğini belirterek, yeni bir çalışma içinde olduklarını söyledi. Keskin, 125. Yıl Kültürpark’ın batı yakasına fuar alanı yapılacağını söyledi.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Keskin şunları söyledi: “Bu sene 26’ıncısını açacağımız Ödemiş Milli Fuarı’nın kentimize yakışır bir fuar olması için çalışıyoruz. Bilindiği gibi fuarımız yıllardır yeni istasyon mevkiinde faaliyetini sürdürmekteydi. Fuarımızı hem görsel açıdan hem de ticari bir unvan kazandırabilmek ve daha kaliteli hizmet sunmak adına artık düzenleme yapılmasının kaçınılmaz hale geldiğini düşünüyoruz.” Mevcut fuar alanında çevrede oturan vatandaşların da bir ay süreyle rahatsız olmaması için 125. Yıl Kültürpark karşısında bulunan yaklaşık 20 bin metrekare alana sahip yere taşınmak için çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Keskin, burasını hem daha modern hale getirmek, hem de katılımcılara müşteri ile yüz yüze görüşme fırsatı verdiği için bu bölgeyi seçtiklerini söyledi.

Belediye olarak hedeflerinin fuarı gerçek kimliğine kavuşturarak, panayır havasından kurtarmak olduğunu anlatan Keskin, “Nitelikli alıcılara ulaşmanın en kolay yolu olan fuarlar, gerek tüketiciler gerekse küçük ve orta ölçekli işletmeler için karar verilecek güvenilir bir ortam olarak görülebilir. Bu bilinçle düzenlenen ve 25 yıldır sürdürülen “Ödemiş Milli Fuarı” havzamızın ticari hayatına büyük canlılık getirmektedir. Bu canlılığı daha da artırmanın gayreti içerisinde olacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı.