BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Urfa'da taşlı sopalı kavga: 5 yaralı

Şanlıurfa'da 2 grup arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada yaralılara müdahale etmek isteyen 2 sağlık görevlisi, karşı grup tarafından darp edildi.

Abone ol

Şanlıurfa'da çıkan kavgada 2'si sağlık personeli 5 kişi yaralanırken, yaklaşık 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Sarayönü Caddesi Kapaklı Pasajı civarında meydana geldi. İddiaya göre, 2 grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup taş, sopa ve bıçaklarla kavgaya tutuştu. Çıkan kavgada ismi öğrenilemeyen 3 kişi bıçak darbeleri sonucu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ekipleri tarafından müdahale edilmek isterken, karşı grup kendi yaralılarına müdahale etmediği için, sağlık görevlilerinden Halit Polat ve Hacı Çakmak'a saldırdı.

Sağlık görevlileri Halit Polat ve Hacı Çakmak grup tarafından yumruk darbeleri sonucu darp edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri olaya müdahale etti. Kavgaya polis ekipleri yetersiz kalınca çok sayıda çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Burada bıçak darbesiyle yaralanan 3 yaralı Ambulans ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Darp edilen Sağlık görevlisi Halit Polat ve Hacı Çakmak ise başka bir ambulans ile Şanlıurfa Özel Şammed Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada
ilk müdahaleleri yapılan iki sağlık görevlisi daha sonra Şanlıurfa Harran Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Öte yandan polis ekipleri olaya karıştığı tespit edilen yaklaşık 3 kişiyi gözaltına alırken, kavgada kullanılan çok sayıda sopa ve bıçak ele geçirdi. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.